Tamaș nu e de acord  Gabriel Tamaș l-a criticat pe  Dorinel Munteanu : „Mi s-a întâmplat să iau palme. Nu poți să faci așa ceva!” +8 foto
Gabriel Tamaș. Foto: GOLAZO.ro

Tamaș nu e de acord Gabriel Tamaș l-a criticat pe Dorinel Munteanu: „Mi s-a întâmplat să iau palme. Nu poți să faci așa ceva!”

  • Gabriel Tamaș (40 de ani) a criticat reacția lui Dorinel Munteanu (56 de ani) în incidentul cu David Maftei (20 de ani).
Postecoglou despre Drăgușin  Antrenorul lui Tottenham  nu este supărat  pe internaționalul român, după eliminarea rapidă
Citește și
Postecoglou despre Drăgușin Antrenorul lui Tottenham nu este supărat pe internaționalul român, după eliminarea rapidă
Citește mai mult
Postecoglou despre Drăgușin  Antrenorul lui Tottenham nu este supărat pe internaționalul român, după eliminarea rapidă

Dorinel Munteanu a oferit o imagine incredibilă în prima repriză a partidei de la Galați, în meciul Oțelul - Dinamo, încheiat 1-1.

Antrenorul l-a tras de guler pe David Maftei și i-a reproșat ceva jucătorului pe un ton amenințător, cu degetul arătător ridicat.

Gabriel Tamaş, fost internaţional român, nu este de acord cu modul în care a procedat Dorinel Munteanu.

Reacția lui Gabriel Tamaș la incidentul cu David Maftei și Dorinel Munteanu

„Nu comentez. Mi s-a întâmplat să iau palme, dar nu la televizor, însă în vestiar. Fiind tânăr…când eram tânăr am luat și palme. Și de la nea Paul, Paul Enache, nu e ca acum.

Mi se pare puțin, nu deplasat, e o reacție, nu știu. Nu poți să faci așa ceva în văzul tuturor. Dacă îi dai o palmă în vestiar… dacă motivezi jucătorii așa…

Se uită copii la meciuri, iar copiii vor să învețe ceva. Eu am un tatuaj pe care în Anglia mă puneau să îl ascund la meciuri. Se uită la televizor, mame se uită la televizor. Ai adrenalina aia în tine, și după meci o ai”, a declarat Tamaș, conform prosport.ro.

Galerie foto (8 imagini)

Dorinel Munteanu l-a certat pe Maftei (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Dorinel Munteanu l-a certat pe Maftei (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Dorinel Munteanu l-a certat pe Maftei (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Dorinel Munteanu l-a certat pe Maftei (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro) Dorinel Munteanu l-a certat pe Maftei (foto: Raed Krishan/GOLAZO.ro)
+8 Fotografii
labels.photo-gallery

Gabriel Tamaş a jucat pentru mai multe cluburi din vestul Europei

Gabriel Tamaș și-a început cariera de fotbalist în sezonul 1998-1999, făcându-și debutul sub îndrumarea antrenorului Cornel Țălnar, împotriva echipei Sportul Studențesc.

În cariera sa, Tamaș a jucat pentru cluburi precum Galatasaray, Celta Vigo, West Bromwich, Watford sau Auxerre.

558 de meciuri
a jucat Tamaş pentru toate cluburile, conform transfermarkt.com

Paul Enache, cel care l-a pălmuit pe Tamaș în vestiar, a fost o figură de referință în fotbalul brașovean, conducând destinele acestuia timp de peste două decenii, între anii 1980 și 2000, atât în calitate de antrenor, cât și de conducător la cluburile Tractorul, ICIM și FC Brașov.

Dorinel va fi chemat la Comisia de Disciplină pentru că l-a bruscat pe David Maftei + Ce sancțiuni riscă

Federația, prin intermediul secretarului ei general, îl va reclama pe Dorinel Munteanu la Comisia de Disciplină pentru comportamentul pe care l-a avut la adresa lui David Maftei, propriul jucător.

Fapta lui Dorinel e văzută la Casa Fotbalului ca una care afectează imaginea fotbalului și riscă să fie suspendat cel puțin două etape.

Conform surselor GOLAZO.ro, forul condus de Răzvan Burleanu se va autosesiza și, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri, Secretarul General al FRF va formula o plângere oficială, care va fi înaintată Comisiei de Disciplină. Dorinel Munteanu va fi nevoit să se prezinte în fața comisiei și riscă sancțiuni dintre cele mai dure.

Pentru ca acest caz să ajungă să fie dezbătut de Comisia de Disciplină e nevoie de o autosesizare oficială făcută de omul nr. 2 din FRF, care are în atribuții și așa ceva, fiindcă nici observatorul de joc de la acea partidă, Imilian Șerbănică, dar nici din partea forului organizator al campionatului și anume Liga Profesionistă de Fotbal nu s-a făcut nici o plângere.

„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Special
13:15
„Viața mea îi aparține!” Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Citește mai mult
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
Liga 1
14:55
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
Citește mai mult
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Europa League
15:19
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Citește mai mult
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Șumudică, despre FCSB  Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa  descoperită !”
Europa League
15:26
Șumudică, despre FCSB Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa descoperită!”
Citește mai mult
Șumudică, despre FCSB  Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa descoperită !”
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste  campioana României  după prima etapă!
Europa League
00:09
FCSB, locul 2 în Europa LeagueDoar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
Citește mai mult
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
EUROPA LEAGUE  Radu Dragușin,  eliminat  după doar 7 minute la debutul în cupele europene
Europa League
26.09
EUROPA LEAGUE Radu Dragușin, eliminat după doar 7 minute la debutul în cupele europene
Citește mai mult
EUROPA LEAGUE  Radu Dragușin, eliminat după doar 7 minute la debutul în cupele europene
FCSB - RFS 4-1 Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League!  Olaru MVP
Europa League
00:01
FCSB - RFS 4-1Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League! Olaru MVP
Citește mai mult
FCSB - RFS 4-1 Campioana s-a distrat cu RFS la debutul în noul format Europa League! Olaru MVP
Transfer neașteptat  Miralem Pjanic a semnat cu o echipă  interzisă  în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”
Campionate
26.09
Transfer neașteptat Miralem Pjanic a semnat cu o echipă interzisă în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”
Citește mai mult
Transfer neașteptat  Miralem Pjanic a semnat cu o echipă interzisă în cupele europene: „Cel mai mare ipocrit din fotbal”