Postecoglou despre Drăgușin  Antrenorul lui Tottenham  nu este supărat  pe internaționalul român, după eliminarea rapidă +9 foto
Radu Drăgușin și Ange Postecoglou. Foto: Imago

Postecoglou despre Drăgușin Antrenorul lui Tottenham nu este supărat pe internaționalul român, după eliminarea rapidă

  • Radu Drăgușin (22 de ani) a fost eliminat în minutul 7 al meciului dintre Tottenham și Qarabag, din Europa League.
  • Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, a vorbit despre momentul în care Drăgușin a primit cartonașul roșu.
EUROPA LEAGUE  Radu Dragușin,  eliminat  după doar 7 minute la debutul în cupele europene
Citește și
EUROPA LEAGUE Radu Dragușin, eliminat după doar 7 minute la debutul în cupele europene
Citește mai mult
EUROPA LEAGUE  Radu Dragușin, eliminat după doar 7 minute la debutul în cupele europene

Tottenham - Qarabag, încheiat 3-0, a fost primul meci ca titular al lui Radu Drăgușin în Europa League, dar internaționalul român a avut parte de un debut de coșmar.

Fundașul naționalei României a văzut direct cartonașul roșu în minutul 7. Antrenorul celor de la Tottenham, Ange Postecoglou, a fost întrebat ce i-a transmis jucătorului său la finalul partidei.

Reacția lui Postecoglou după eliminarea lui Drăgușin

„(n.r. - Ce le-ați spus lui Drăgușin și lui Bergvall?) Nu le-am spus nimic anume. A fost doar o consecință a faptului că am început meciul foarte greoi.

Nu a fost un început bun pentru noi. Am fost foarte pasivi! Fie din cauză că a întârziat jocul sau altceva, dar nu este o scuză. Ne-am făcut singuri probleme și, din păcate, Radu și Lucas au plătit prețul final pentru asta.

Dar, ca echipă, nu am început meciul așa cum ne doream și cum aveam nevoie, ceea ce a făcut ca partida să fie o provocare pentru noi.

Reacția jucătorilor a fost grozavă, absolut, dar suntem dezamăgiți că am fost în acea poziție”, a declarat antrenorul celor de la Spurs.

Cum a primit Drăgușin cartonașul roșu în meciul Tottenham - Qarabag 3-0

Internaţionalul român primit o pasă înapoi, însă a ratat preluarea. Juninho a fost pe fază, a recuperat balonul și a pornit în viteză spre poarta lui Vicario.

Românul a încercat să îl prindă din urmă, l-a tras de tricou, apoi i-a pus piedică, iar brazilianul s-a prăbușit pe gazon. Arbitrul n-a stat prea mult pe gânduri: ROȘU direct! Fault din postura de ultim apărător.

Mijlocașul ofensiv Lucas Bergvall a fost sacrificat devreme în partida Tottenham - Qarabag, după eliminarea lui Radu Drăgușin, pentru a permite introducerea fundașului Destiny Udogie.

În ciuda acestui moment dificil, Tottenham a răspuns rapid, reușind să deschidă scorul după doar cinci minute, prin golul lui Brennan Johnson.

În repriza a doua, Sarr a dublat avantajul londonezilor cu un voleu, iar Solanke a închis tabela după ce a urmărit un șut respins greșit de portarul azerilor.

Galerie foto (9 imagini)

Radu Drăgușin, eliminat în Tottenham - Qarabag Radu Drăgușin, eliminat în Tottenham - Qarabag Radu Drăgușin, eliminat în Tottenham - Qarabag Radu Drăgușin, eliminat în Tottenham - Qarabag Radu Drăgușin, eliminat în Tottenham - Qarabag
+9 Fotografii
labels.photo-gallery

Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Special
27.09
„Viața mea îi aparține!” Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Citește mai mult
„Viața mea îi aparține!”  Fotbalistul bolnav de cancer, căruia Mircea Lucescu i-a marcat viața și cariera
Curaj și precizie  Cine este  Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Liga 1
27.09
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu, noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Citește mai mult
Curaj și precizie Cine este Mihnea Rădulescu , noua senzație a Ligii 1, la doar 19 ani » Ochit deja de FCSB și Dinamo: „E remarcabil!”
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost  eliminat în minutul 7  în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Europa League
27.09
Mesajul lui Drăgușin Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Citește mai mult
Mesajul lui Drăgușin  Prima reacție după ce a fost eliminat în minutul 7 în Europa League: „Veșnic recunoscător”
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
Liga 1
27.09
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
Citește mai mult
Campionul României, în Liga 4 Fundașul vorbește despre cel mai important club al carierei: „Dacă nu era Coman, se desfiinţa de atunci”
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Europa League
27.09
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Citește mai mult
împușcat în picior Fostul internațional, atacat după ce a comentat meciul din Europa League
Șumudică, despre FCSB  Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa  descoperită !”
Europa League
27.09
Șumudică, despre FCSB Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa descoperită!”
Citește mai mult
Șumudică, despre FCSB  Antrenorul Rapidului a comentat victoria roș-albaștrilor: „N-am văzut în viața mea o echipă așa descoperită !”
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste  campioana României  după prima etapă!
Europa League
27.09
FCSB, locul 2 în Europa LeagueDoar Ajax e peste campioana României după prima etapă!
Citește mai mult
FCSB, locul 2 în Europa League Doar Ajax e peste campioana României după prima etapă!