Rezultate Români la JO - 6 august Ghelber, locul 9 în finală, la aruncarea ciocanului + Alina Rotaru s-a calificat în finală la săritura în lungime
Bianca Ghelber Foto: Instagram

Rezultate Români la JO - 6 augustGhelber, locul 9 în finală, la aruncarea ciocanului + Alina Rotaru s-a calificat în finală la săritura în lungime

  • Marți, 6 august, sportivii români au intra din nou în concurs la Jocurile Olimpice de la Paris. Mai jos, rezultatele obținute de fiecare.
  • Jocurile Olimpice se desfășoară în perioada 26 iulie - 11 august și sunt transmise în România de TVR, Eurosport și platforma Max. Probele românilor sunt liveTEXT pe GOLAZO.ro.

După 9 zile de Jocuri Olimpice, România se clasează pe locul 15 în topul medaliilor, cu 7 adunate: 3 de aur, 3 de argint și un bronz.

  • AUR: David Popovici (200 m liber); Florin Enache,Andrei Cornea (dublu vâsle); Simona Radiș, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereș, Adriana Adam, Maria Lehaci, Ancuța Bodnar, Roxana Anghel, Magda Rusu și Victoria Petreanu (canotaj 8+1)
  • ARGINT: Simona Radiș, Ancuța Bodnar (dublu vâsle); Ioana Vrînceanu, Roxana Anghel (dublu rame); Ionela Cozmiuc, Gianina van Groningen (dublu vâsle categorie ușoară);
  • BRONZ: David Popovici (100 m liber)

21:37 Bianca Ghelber, locul 9 în finala probei de aruncare a ciocanului

Bianca a ratat prima aruncare. La a doua a bifat 72,24 m, iar la a 3-a aruncare, 72,36m.

14:55 Oleg Nuță și Ilie Sprîncean s-au calificat în semifinalele probei de Kaiac-Canoe

Oleg Nuță și Ilie Sprîncean au terminat pe locul al 2-lea în sferturile de finală și au obținut calificarea în semifinalele cursei de Kaiac-canoe. 1 minut 40 de secunde a fost timpul obținut de sportivii români.

13:00 Alina Rotaru s-a calificat în finala probei la săritura în lungime

Alina Rotaru a sărit 6,63 metri la ultima încercare în calificările de la lungime și s-a clasat pe locul 5 în grupa sa și pe 9 la general, mergând în finală, chiar dacă nu a atins baremul (6,75 metri).

12:05 Alexandru Novac, locul 8 la aruncarea cu sulița

Alexandru Novac a încheiat pe locul al 8-lea în calificările probei de aruncare cu sulița. După ce a ratat prima încercare, sportivul din România a reușit să arunce 77.35 metri la a doua încercare și 81.08 metri la a treia.

11:35 Oleg Nuță și Ilie Sprîncean s-au calificat în sferturile probei de Kaiac-canoe la 500 m

Sportivii români au încheiat pe locul al 5-lea în calificări și au obținut calificarea în sferturile de finală ale probei de canotaj la 500m. 1 minut 41 de secunde și 58 de sutimi a fost timpul acestora.

Programul românilor la Jocurile Olimpice, marți 6 august

  • ora 11:20 » Atletism (M, aruncarea suliței, calificări): Alexandru Novac
  • ora 11:30 » Kaiac-Canoe (M, C-2 500m, calificări): Oleg Nuță / Ilie Sprîncean
  • ora 12:15 » Atletism (F, săritura în lungime, calificări): Alina Rotaru
  • ora 14:50» Kaiac-Canoe (M, C-2 500m, sferturi de finală): Oleg Nuță / Ilie Sprîncean
  • ora 20:57 » Atletism (F, aruncarea ciocanului, FINALA): Bianca Ghelber
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”