Pedepsiți  Foda a  exclus  3 vedete din lotul lui Kosovo » Ce au făcut după meciul cu România

Pedepsiți Foda a exclus 3 vedete din lotul lui Kosovo » Ce au făcut după meciul cu România

  • Federația Kosovară de Fotbal a anunțat excluderea din lotul național a trei jucători: portarul Arjanet Muric, plus mijlocașii Florent Muslija și Edon Zhegrova.
  • Presa de Priștina scrie că aceștia au fost văzuți într-un club de noapte, în pofida faptului că echipa fusese zdrobită de România cu puțin timp în urmă, scor 0-3.

Decizia excluderii celor trei jucător, importanți în planurile selecționerului Franco Foda, a fost anunțată, astăzi, de către Federația de Fotbal din Kosovo.

„Printr-o decizie comună a selecționerului Franco Foda și a Federației, trei fotbaliști - Arjanet Muric, Edon Zhegrova și Florent Muslija - au fost excluși din lotul național din cauza încălcării regulamentului echipei naționale, stabilit de către selecționer și Federație.

În ceea ce privește sancțiunile ulterioare împotriva fotbaliștilor în cauză, acestea vor fi stabilite în Comitetul Executiv al FKK. Între timp, echipei i se va alătura portarul aflat pe lista de așteptare, Falon Maloku, de la FC Drita”, au anunțat kosovarii, pe site-ul Federației.

Cei trei pedepsiți, contra României:

  • Florent Muslija (mijlocaș lateral, 26 de ani, Freiburg) - a fost rezervă și a intrat în minutul 66.
  • Edon Zhegrova (mijlocaș lateral, 25 de ani, Lille) - a fost titular și a fost scos în minutul 81.
  • Arjanet Muric (portar, 25 de ani, Ipswich) - a fost titular și integralist
Stră LUCE sc   România,  debut perfect  în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo
Citește și
StrăLUCEsc România, debut perfect în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo
Citește mai mult
Stră LUCE sc  România, debut perfect în Liga Națiunilor: 3-0 sec în Kosovo

Fotbaliștii ar fi fost văzuți în club

Presa de la Priștina a lăsat de înțeles că decizia excluderii a fost luată după cei jucătorii au fost surprinși într-un club de noapte, chiar dacă se aflau în cantonament, iar echipa venea după o înfrângere usturătoare, scor 0-3, contra României, anunță presa din Kosovo.

Însă, Edon Zhegrova, fotbalistul celor de la Lille, a ținut să infirme informațiilor apărute: „Salutare tuturor. Aceste știri sunt false și fără dovezi. Voi vorbi pe teren. Ne vedem în curând, Mândru”, a transmis Zhegrova.

În plus, fotbalistul a șters o postare publicată imediat după înfrângerea cu România și a dat „unfollow” contului oficial de Instagram al Federației Kosovare de Fotbal.

Fără Zhegrova, Muric și Muslija, naționala statului Kosovo a ajuns, deja, în Cipru, unde vor juca, luni, al doilea meci din Liga Națiunilor.

Conferința de presă a kosovarilor, din Cipru, susținută duminică, a durat mai puțin de cinci minute, iar Franco Foda nu a adus niciun moment aminte de cei trei jucători excluși.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”