Explicațiile lui Rednic Antrenorul e mulțumit de remiza cu Hermannstadt: „Ne-au dominat,  n-am avut curaj ”
Mircea Rednic. Foto: Sport Pictures

Explicațiile lui RednicAntrenorul e mulțumit de remiza cu Hermannstadt: „Ne-au dominat, n-am avut curaj

  • UTA - HERMANNSTADT 1-1. Mircea Rednic (62 de ani) s-a declarat mulțumit de remiza obținută, având în vedere faptul că echipa sibiană a dominat-o pe cea din Arad.

UTA a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie, iar tehnicianul a încercat să explice ce nu a mers în partida cu Hermannstadt.

Replica lui Dawa Cum a răspuns fundașul  FCSB  după ce a fost ironizat de Louis Munteanu
Citește și
Replica lui DawaCum a răspuns fundașul FCSB după ce a fost ironizat de Louis Munteanu
Citește mai mult
Replica lui Dawa Cum a răspuns fundașul FCSB după ce a fost ironizat de Louis Munteanu

UTA - HERMANNSTADT. Mircea Rednic: „Nu am avut curajul necesar”

„Am reușit să scoatem un punct. Am început bine, am avut o repriză bună, am început cu o bară, am controlat jocul. Ei au avut doar o situație.

Am avut ocazii, dar au fost doar șuturi de la distanță. Și adversarul a stat foarte bine în teren, ne-a blocat. Astăzi am cam exagerat cu o posesie lentă, cu pase multe înapoi. Nu am avut curajul necesar”, a declarat Rednic la Prima Sport.

8 puncte
a adunat UTA în primele 9 etape din Liga 1. Arădenii se află pe locul 14.

„Am pierdut mijlocul terenului, aici ne-au dominat”

Rednic a explicat că echipa sa a pierdut mijlocul terenului în repriza secundă și nu a reușit să pună suficient de multă presiune în careul lui Căbuz.

„În a doua repriză am început prost, trebuie să recunosc. Au fost multe mingi pierdute, s-a văzut și oboseala la unii jucători care au fost la loturi.

Am pierdut mijlocul terenului, aici ne-au dominat, nu am reușit să blocăm, să avem posesie ca în prima repriză. Nu am contat în atac, aici suferim. Nu am avut atacanții care să țină de minge cum a fost Chițu la adversari. Noi aduceam mingile iar acolo le pierdeam cu ușurință.

Sunt jucători care au venit târziu, nu au jucat de multă vreme, nu trebuie să uităm acest lucru. E bine că am egalat, că băieții au crezut, am pus presiune și ei au greșit. Eu zic că e un rezultat echitabil”, a mai spus Rednic.

Se simte o presiune și din partea suporterilor. Și noi suntem la fel de dezamăgiți, îi asigur. În momentele mai puțin bune am fost împreună, așa am trecut peste obstacole. Trebuie să fim eficienți, contează mai mult punctele decât jocul prestat. Alexandru Benga, fundaș UTA
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5