Regrete la FCSB MM Stoica: „ Ne-au scos niște slabi ”» A pus tunurile pe un titular: „E inadmisibil”
FCSB - Sparta Praga / Foto: GOLAZO.ro

Regrete la FCSBMM Stoica: „Ne-au scos niște slabi”» A pus tunurile pe un titular: „E inadmisibil”

  • FCSB a ratat șansa de a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor, marți, după ce a fost învinsă de Sparta Praga, în Ghencea, scor 2-3, după ce în tur scorul fusese egal, 1-1.
  • Regrete multe în tabăra roș-albaștrilor, deoarece au fost destule momente în care FCSB a condus ostilitățile în această dublă, însă, în final, Sparta a fost cea care s-a calificat.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, regretă eliminarea din Liga Campionilor, mai ales că s-a produs în fața unui adversar care nu s-a dovedit cu nimic superior, în opinia sa.

Acuzații de homofobie  FCSB ar putea fi sancționată de UEFA: „Reprezentantul FARE  ține cu Rapid  și ne-a mai creat probleme”
Citește și
Acuzații de homofobie FCSB ar putea fi sancționată de UEFA: „Reprezentantul FARE ține cu Rapid și ne-a mai creat probleme”
Citește mai mult
Acuzații de homofobie  FCSB ar putea fi sancționată de UEFA: „Reprezentantul FARE ține cu Rapid și ne-a mai creat probleme”

Șeful celor de la FCSB consideră că s-ar fi obținut calificarea, dacă nu exista acea primă repriză de coșmar, în care jucătorii au părut speriați de miza partidei, iar evoluția a fost lamentabilă.

MM Stoica: „Regret că ne-au scos niște slabi”

MM Stoica a amintit și despre arbitrajul danezului Morten Krogh, care i s-a părut pro-Sparta Praga.

Eu regret un singur lucru: că ne-au scos nişte slabi. O echipă care nu ne-a fost cu nimic superioară, nu a avut ocazii, golul 3 să zicem că e singurul dinamic.

Am început să jucăm după golul lui Olaru, dacă jucam mai repede, aveam o şansă să ducem meciul în prelungiri şi chiar să ne calificăm.

Noi am fost foarte slabi în prima repriză, speriaţi. Aşa e când nu ai experienţă în Europa, se poate întâmpla şi asta. E clar că ce s-a discutat nu s-a făcut.

Nu aş vrea să zic despre teren... Aş putea să vorbesc despre arbitraj, pentru că a fost unul ostil. Dacă deja tu în primele secunde, când adversarul îi ridică piciorul în cap lui Ştefănescu, nu dai fault...  

Când avem cea mai bună perioadă, tu opreşti jocul pentru pauză de hidratare. A fost bătaie de joc. Să dai doar 5 minute de prelungire când suntem călare pe ei. Ei trag de timp şi tu nimic. Arbitraj ostil în tur şi în retur!”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

MM Stoica: „Ce-a făcut Crețu e inadmisibil”

Mihai Stoica nu l-a iertat nici pe fundașul dreapta Valentin Crețu, cel care s-a ales ales cu o suspendare gratuită.

Acesta s-a dus să protesteze, la final, în fața centralului Morten Krogh, a primit un cartonaș galben și va fi suspendat pentru meciul tur cu LASK Linz (Austria), din play-off-ul Europa League.

 „Ce a făcut Creţu e inadmisibil. S-a terminat meciul şi s-a dus la arbitru să protesteze, a luat «galben» şi nu va juca în play-off-ul Europa League. El şi Dawa erau la limita suspendării”, a adăugat MM Stoica.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”