Regrete   Tony da Silva , după eșecul cu Buzău: „Noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ei”
Tony da Silva / Foto: Sport Pictures

Regrete Tony da Silva, după eșecul cu Buzău: „Noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ei”

  • Poli Iași a pierdut confruntarea cu Gloria Buzău, scor 1-2 (1-1), sâmbătă, în Copou, într-o partidă din etapa a 3-a din Superligă.
  • Golurile buzoienilor au fost marcate de către Matos (min. 45+12, 52), în timp ce pentru ieșeni a punctat Alin Roman (min. 29).
  • Antrenorul gazdelor, Tony da Silva, consideră că echipa sa a făcut „cadou” cele trei puncte, prin erorile individuale din defensivă.

În urma acestui rezultat, Poli Iași rămâne pe locul 9, cu doar 3 puncte, în timp ce Gloria Buzău a urcat pe locul 8, cu 4 puncte.

În etapa viitoare, Poli Iași va juca pe terenul celor de la Farul, sâmbătă, 3 august, în timp ce Gloria Buzău o va înfrunta pe Dinamo, vineri, 2 august.

Tony da Silva, după eșecul cu Gloria Buzău: „Noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ei”

Antrenorul moldovenilor, Tony da Silva, consideră că diferența s-a făcut în finalul primei repriză.

În primul rând, la 1-0 pentru Poli, în minutul 45+6, Alin Roman a ratat o lovitură de la 11 metri, prin care se putea face 2-0.

Nu s-a întâmplat acest lucru, iar șase minute mai târziu, scorul avea să devină 1-1, la o fază care nu anunța nimic.

Tony este de părere că victoria buzoienilor li se datorează elevilor săi, prin „cadourile” făcute, decât jucătorilor de la Buzău.

„Da, în primul rând eu trebuie să le cer scuze suporterilor pentru că noi trebuia să facem mai multe.

Am intrat bine în meci, puteam face 2-0. Nu am făcut. Asta se întâmplă în fotbal.

Nu trebuia să luăm acel gol până la pauză. Noi am pierdut meciul. Cu tot respectul pentru Buzău - bravo lor, munca lor - dar noi am pierdut meciul, nu l-au câștigat ei.

Mai ales în prima repriză am avut multe oportunități. Trebuie să avem mai multe calitate în față. Eu sunt responsabil. Trebuie să vedem ce am făcut bine, ce am făcut rău. Aici, când câștigăm o facem toți, când pierdem, pierdem toți.

Am luat al doilea gol, puteam face mai mult, dar nu am făcut-o. Poate a fost un pic de nervozitate, s-au grăbit, iar ultimul gest tehnic nu a ieșit”, a declarat Tony da Silva după meci, la Prima Sport.

Harrison, săracul, e mort. N-a făcut toată pregătirea și nu-l mai avem disponibil. Așteptăm să avem alt vârf diferit și să ne ofere altceva. Eu sunt mulțumit în mare parte, dar colectiv luăm gol prea ușor, iar pe mine mă deranjează foarte mult. Tony
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5