„Victorie meritată”   Tony da Silva , euforic după succesul cu FCSB: „Puteam să dăm mai multe goluri” +54 foto
Tony da Silva / Foto: GOLAZO.ro.

„Victorie meritată” Tony da Silva, euforic după succesul cu FCSB: „Puteam să dăm mai multe goluri”

  • Poli Iași a reușit să o învingă pe FCSB, scor 1-0, sâmbătă seară, în Ghencea, într-o partidă din etapa a 6-a din Liga 1.
  • Unicul gol al partidei a fost marcat de Mihai Bordeianu, în minutul 27, printr-un șut de la mare distanță, deviat de un adversar.
FCSB - Poli Iași 0-1  Încă un eșec! Campioana  s-a prăbușit  ca în prima repriză cu Sparta Praga
Citește și
FCSB - Poli Iași 0-1 Încă un eșec! Campioana s-a prăbușit ca în prima repriză cu Sparta Praga
Citește mai mult
FCSB - Poli Iași 0-1  Încă un eșec! Campioana s-a prăbușit ca în prima repriză cu Sparta Praga

Tony da Silva, după victoria cu FCSB: „Sunt fericit!”

Tony da Silva este un antrenor mulțumit, după ce a plecat cu toate cele trei puncte din Ghencea.

Am meritat această victorie. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de valoare. Noi, astăzi, am câștigat, dar puteam să dăm mai multe goluri Tony da Silva

Cu toate acestea, tehnicianul consideră că echipa sa ar fi meritat să aibă mai multe puncte în clasament după șase etape decât a acumulat până în acest moment.

„Da, am marcat dintr-o deviere, dar Bordeianu nu este la primul gol din afara careului.

Nu a fost un meci așa frumos, gazonul nu permitea asta. Am dat un gol și când ai nevoie de puncte... Eu niciodată nu cer echipei să se retragă.

Dacă vă uitați pe foaia de joc, eu am trei fundași pe bancă. În rest, mijlocași și atacanți. Ei au schimbat și sistemul, dar pentru că nu aveam multe puncte ne-am retras un pic.

FCSB - Poli Iași
FCSB - Poli Iași

Galerie foto (54 imagini)

FCSB - Poli Iași FCSB - Poli Iași FCSB - Poli Iași FCSB - Poli Iași FCSB - Poli Iași
+54 Fotografii
labels.photo-gallery

Mergem la Iași să ne revenim. Noi, la ce am jucat până acum, meritam mai multe puncte. Nu avem din vina noastră. E frustrant, dar mergem înainte.

Sunt fericit, sunt bucuros. Sunt alături de băieți la bine și la rău. Ei au câștigat. Când pierdem, pierdem toți.

FCSB a arătat și astăzi ca o echipă de valoare, chiar și cu un om în minus. Noi am respectat-o pe FCSB. Puteam să dăm mai multe goluri, să închidem meciul”, a declarat Tony da Silva, la Prima Sport.

În urma acestui rezultat, Poli Iași a urcat până pe locul 8, cu 7 puncte, în timp ce FCSB rămâne pe locul 11, cu 5 puncte.

În etapa viitoare, Poli Iași va juca acasă, cu Rapid, pe 23 august. De partea cealaltă, FCSB va evolua pe terenul celor de la Hermannstadt, pe 25 august.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5