Restanțieri  UTA Arad - U Cluj 0-0.  Voință multă, fotbal puțin pe „Francisc Neuman”
UTA Arad-U Cluj, live de la ora 19:00

RestanțieriUTA Arad - U Cluj 0-0. Voință multă, fotbal puțin pe „Francisc Neuman”

  • UTA Arad și Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, luni, pe stadionul „Francisc Neuman”, într-o partidă din etapa a 3-a a Liga 1.
  • Duelul a fost unul echilibrat, însă fără prea multe ocazii clare de gol.

Rezultatul de egalitate este unul echitabil, însă nu mulțumește pe nimeni, cu atât mai puțin pe gazde.

„Ne-am anihiliat”   Mircea Rednic , nemulțumit de egalul cu U Cluj
Citește și
„Ne-am anihiliat” Mircea Rednic, nemulțumit de egalul cu U Cluj
Citește mai mult
„Ne-am anihiliat” Mircea Rednic , nemulțumit de egalul cu U Cluj

Jocul nu a fost unul strălucitor. Au existat multe contre, dar prea puțină inspirație în fața porții. Se pot număra pe degete ocaziile mari de gol.

În prima repriză, U Cluj a avut posesia, dar UTA a avut șanse mai multe de a marca. Totuși, cea mai mare ocazie le-a aparținut ardelenilor.

În actul secund, posesia a fost mai echilibrată, dar UTA a avut cea mai mare ocazie de a marca, la șutul lui Cîmpanu, scos de pe linia porții de Cristea, în minutul 47.

Jocul nu a avut o mare intensitate (doar două cartonașe galbene), echipele și-au asumat puține riscuri, iar rezultatul este echitabil pentru ce s-a văzut pe terenul din Arad.

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe locul 13, cu 2 puncte, în timp ce U Cluj a urcat pe locul 4, cu 5 puncte.

UTA Arad- Universitatea Cluj 0-0

Min. 90+5: Final de partidă!

Min. 90+4: Chipciu prinde un voleu de la 30 de metri, cu stângul, dar trage pe poartă, iar Gertmonas reține.

Min. 84: Cartonaș galben, U Cluj! Masoero este avertizat.

Min. 81: Schimbare UTA: iese Mihai, intră Halaf.

Min. 81: Schimbare la Cluj: iese Blănuță, intră Șfaiț.

Min. 75: Cartonaș galben, U Cluj! Chipciu este avertizat după un fault dur asupra lui Cîmpanu.

Min. 73: Schimbare la U Cluj: iese Nistor, intră Oancea.

Min. 69: Dublă schimbare UTA: ies Imoh și Fabry, intră Pedro și David.

Min. 65: Ocazie UTA! Fabry trage la colțul lung, dar pe lâng poarta lui Gertmonas.

Min. 62: Triplă schimbare la U Cluj: au ieșit Tchassam, Rață și Ov.Popescu, au intrat Thiam, Codrea și Simion.

Min. 55: Fabry încearcă un șut de la mare distanță, dar mingea trece mult peste poartă.

Min. 47: Ocazie uriașă, UTA! Fabry centrează la colțul lung, Cîmpanu reia pe poartă, dar Cristea respinge de pe linia porții.

Min. 46: Schimbare UTA: a ieșit Costache, a intrat Cîmpanu.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+4: Pauză!

Min. 45+1: Ocazie mare, Cluj! Boboc centrează la colțul lung, iar Tchassem reia din unghi, periculos, însă Conte respinge in extremis în corner.

Min. 44: Ocazie, UTA! Omondi a tras de la mare distanță, însă Gertmonas s-a întins și a resping mingea în corner.

Min. 33: Mihai șutează de la mare distanță, însă Gertmonas prinde fără probleme.

Min. 25: Fabry șutează de la 30 de metri, dar Gertmonas este atent și reține în siguranță.

Min. 22: Șansă bună pentru Cluj! Bic încearcă un șut la colțul lung, dar mingea trece pe lângă poarta lui Iliev.

Min. 17: Spectatorii au început să cânte imnul național, „Deșteaptă-te, române”!

Min. 4: Ocazie UTA! Fabry reia cu capul mingea, însă mingea trece peste poartă.

Min. 1: A început partida!

UTA Arad - Universitatea Cluj, echipele de start

  • UTA Arad: 13. Iliev - 31. Râpă, 15. Conte, 4. Benga, 29. Trif - 30. Van Durmen, 21. Mihai, 19. Costache - 24. Omondi, 10. Fabry - 11. Ezekiel
  • Rezerve: 1. Popa - 77. Cîmpanu, 2. Costa Rodrigues, 27. Cristea, 20. David, 99. Ekmekci, 17. Halaf, 26. Iurasciuc, 16. Stanciu
  • Antrenor Mircea Rednic
  • U Cluj: 30. Gertmonas - 24. Boboc, 5. Masoero, 6. Cristea, 27. Chipciu - 23. Ov.Popescu, 94. Bic - 22. Rață, 10. Nistor, 13. Tchassem - 77. Blănuță
  • Rezerve: 33. Gorcea - 8. Codrea, 42. Bota, 3. Mitrea, 19. Moraru, 26. Oancea, 21. M.Șfaiț, 7. Silaghi, 98. Simion, 18. Ștefan, 93. Thiam
  • Antrenor Ioan Ovidiu Sabău
  • Stadion: „Francisc Neuman”
  • Arbitru: Istvan Kovacs / Asistenți: Neacşu George, Badea Marius / Arbitru VAR: Iulian Călin / Asistent VAR: Tunyogi Ferencz

Mircea Rednic: „Suntem echipe cu același obiectiv”

După primele două etape UTA ocupă locul 14, cu 1 punct, în timp ce Universitatea Cluj este pe locul al 6-lea cu 4 puncte.

Deși echipa lui a acumulat doar un punct după primele două etape, Mircea Rednic a anunțat că principalul obiectiv al arădenilor este accederea în play-off, iar meciul cu U Cluj va fi unul destul de echilibrat ținând cont că ambele echipe au același țel.

 „Independent de probleme, trebuie să rezolvăm meciul de luni, în compania unei echipe importante. Vorbim de U. Cluj, care schimbă și ea mult, dar nimeni nu zice nimic…În fiecare perioadă de transferuri sunt 10-12 jucători noi.

Au buget mai mare decât noi, ne-au luat trei jucători din zbor, pe Rață, Popescu și Blănuță. Mititelu își dăduse acordul ca Blănuță să vină la noi, dar l-a influențat Rață.

Asta e, vrem să câștigăm, mai ales că după două meciuri avem un singur punct, poate meritam încă două…Iar pentru noi acum încep – practic – jocurile cu echipele ce vreau în play-off, căci Rapid și Craiova vor campionatul și cupa.

Clujul își dorește play-offul, dar și noi vrem asta, așadar suntem echipe cu același obiectiv. Prin urmare, e un examen foarte important, sunt sigur că mai ales acasă, cu atmosfera de la meci, băieții sunt pregătiți.

Trebuie luăm cele trei puncte, nu contează maniera, dacă facem sau nu spectacol, doar să luăm punctele pentru a ține aproape de celelalte echipe.

Important la început de campionat să nu mai facem greșelile din trecut și să luăm cât mai multe puncte. Mai ales că după aceea urmează meciuri considerate mai ușoare”, a declarat Rednic.

Ioan Ovidiu Sabău: „UTA are un antrenor cu multă experiență”

De partea cealaltă, antrenorul Clujenilor a spus despre Mircea Rednic este un antrenor cu multă experiență, iar înfrângerea de data trecută, de pe terenul Craiovei, va face ca arădenii să fie mult mai motivați să câștige meciul.

E un început, pentru unii mai reușit, pentru alții mai puțin, e prea devreme să tragem niște concluzii. Cert este că UTA are un antrenor cu multă experiență, foarte valoros, Mircea Rednic. Dar și un lot schimbat, se va vedea în următoarele jocuri dacă sunt acei jucători potriviți.

Anul trecut au făcut un sezon bun, au terminat pe primul loc play-out-ul. Și vorbim despre o echipă care la un moment dat era retrogradată și a reușit să-și revină.

Aici e meritul lui Mircea, al suporterilor, care i-au încurajat, și grupul a contat foarte mult. Acum ei vin după o înfrângere în deplasare și un meci destul de bun jucat acasă cu Rapid. Ei acasă joacă destul de bine, sunt împinși de suporteri.

La echipele care pierd la o așa diferență în deplasare starea este alta. Vorbesc despre felul cum te pregătești, există mai multă modestie și umilință. Îi este ușor lui Rednic să discute cu jucătorii, să-i facă să se antreneze bine. Vor fi, clar, foarte motivați, foarte concentrați.

De partea noastră sper să nu existe o oarecare relaxare. Le-am atras atenția dimineață, la analiza pe care am făcut-o, e foarte important să ai continuitate, ca joc, ca atitudine, implicare. Rezultatele depind de o execuție, de o pasă, o greșeală.

Noi trebuie să creștem ca și organizare, atitudine, încredere. Asta trebuie să ne propunem la următoarele jocuri, în afară de ceea ce înseamnă rezultat”, a declarat Sabău, citat de sportarad.ro.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”