„Ne-am anihiliat”   Mircea Rednic , nemulțumit de egalul cu U Cluj
Mircea Rednic / Foto: Sport Pictures

„Ne-am anihiliat” Mircea Rednic, nemulțumit de egalul cu U Cluj

  • UTA Arad și Universitatea Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, luni, pe stadionul „Francisc Neuman”, într-o partidă din etapa a 3-a a Ligii 1.
  • Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic, nu este mulțumit de rezultat, însă recunoaște că a fost un meci echilibrat.

Mircea Rednic nu poate să fie pe deplin mulțumit de acest rezultat, deoarece au jucat în fața propriilor suporteri.

Petrolul - Rapid 1-0   Prima înfrângere  suferită de Neil Lennon, continuă seria fără victorie a giuleștenilor
Citește și
Petrolul - Rapid 1-0 Prima înfrângere suferită de Neil Lennon, continuă seria fără victorie a giuleștenilor
Citește mai mult
Petrolul - Rapid 1-0  Prima înfrângere suferită de Neil Lennon, continuă seria fără victorie a giuleștenilor

Totuși, după cum s-au desfășurat lucrurile pe teren, „Puriul” este nevoit să recunoască faptul că deznodământul a fost unul echitabil.

Mircea Rednic, după meci: „E un rezultat echitabil”

În urma acestui rezultat, UTA Arad a urcat pe locul 13, cu 2 puncte, în timp ce U Cluj a urcat pe locul 4, cu 5 puncte.

„Nu pot să fiu mulțumit când am făcut egal acasă. Ținându-se cont de cum s-a jucat, e un rezultat echitabil. Ne-am anihilat poate prea mult.

Ei au avut ocazia mare din prima repriză, scoasă de Conte, noi pe cea din startul reprizei secunde la șutul lui Cîmpanu, scoasă de pe linia porții de Cristea. S-a jucat undeva la mijlocul terenului. Șuturi și de-o parte și de cealaltă, dar foarte puține pe poartă. Trebuie să fiu mulțumit.

Normal că îmi doresc mai mult. Că trebuia să vin cu ceva mai mult, dar nu am. Pe bancă, astăzi, am avut 6 jucători U21. Am stat, i-am tot rotit, dar nu a ieșit.

Ne-am fi dorit mai mult din astea trei meciuri. Sper ca săptămâna viitoare să vină cei doi, să avem concurență, mai multe soluții.

De ce să nu riști când aveai șansa de a juca în față? Am jucat prea mult la siguranță. Ambele echipe. Am stat foarte bine în defensivă ambele formații.

Până la urmă, în primele etape am jucat cu Rapid, Universitatea Craiova, Universitatea Cluj, echipe cu bugete. Uitați-vă ce jucători au transferat cei de la Cluj. Cu jumătate din ei, ne-am băgat în seamă cu ei și noi, dar n-am avut nicio șansă. U Cluj au fost mai consistenți. Noi, în limitele noastre.

Nu am luat gol, după ce am luat patru în etapa precedentă. Sunt și lucruri pozitive, dar la ce lot am.. Ne-am fi dorit mai mult. Sper ca și fundașul central cu care discutăm.

Da, fundaș central, fundaș stânga și atacant. Probleme cu viza. Nu găsim conexiunea care trebuie. Sunt jucători pe care i-am urmărit, sunt ai noștri, sper să vină. Nu e ușor așa, cu șase jucători U21”, a declarat Mircea Rednic, la Prima Sport.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”