„Sunt la pământ”  Vlad Stancu , afectat de COVID-19. A ratat calificarea în finala de la 800 de metri liber
Vlad Stancu Foto:sportpictures.eu

„Sunt la pământ”Vlad Stancu, afectat de COVID-19. A ratat calificarea în finala de la 800 de metri liber

  • Vlad Stancu (18 ani) a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 cu câteva zile înainte de participarea la Jocurile Olimpice.
  • Înotătorul român a terminat pe locul 30 în serii ratând șansa de a se mai califica în marea finală.

Vlad Stancu a participat în prima din cele patru serii incluse în concursul competiției de 800 de metri liber de la Jocurile Olimpice.

Diagnosticat cu COVID înainte de Jocurile Olimpice

Înotătorul român a încheiat pe locul al 6-lea, cu un timp de 8:20,78 și a ratat calificarea în marea finală.

La finalul cursei, sportivul în vârstă de 18 ani a dezvăluit că a fost diagnosticat cu COVID 19 în urmă cu câteva zile, iar acest lucru i-a afectat prestația.

Acum 3 zile m-au depistat cu COVID. Am stat la pat 2-3 zile, n-am mâncat deloc, doar am băut apă. Am stat foarte mult să mă gândesc dacă să renunț, dar nu s-a putut. Sunt foarte trist, dar nu am ce face.

E o arenă spectaculoasă, cu un public superb. Păcat că nu am putut să performez pe măsură, sunt foarte supărat”, a declarat Vlad Stancu după cursa de la 800 metri liber potrivit gsp.ro.

Vlad Stancu este programat să concureze sâmbătă, 3 august, si în seriile la 1.500 metri liberi. Întrebat daca va putea participa, sportivul român a spus ca are probleme musculare, dar si cu respirația.

„Sper să-mi revin până la proba de 1.500 de metri. Respirator și muscular sunt la pământ. Dacă înotam probe de 100 sau 200 de metri ar fi fost mai bine, dar cum înot probe de 8, respectiv 15 minute, sunt foarte afectat respirator și muscular”, a adăugat înotătorul român.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”