Oțelul - Dinamo  Kopic remarcă defensiva lui Dorinel și spune că va fi un duel tare: „Toți iau meciul cu noi ca pe  un derby ”
Zeljko Kopic FOTO Sportpictures

Oțelul - Dinamo Kopic remarcă defensiva lui Dorinel și spune că va fi un duel tare: „Toți iau meciul cu noi ca pe un derby

  • Dinamo se deplasează, vineri, la Galați, pentru duelul cu Oțelul din etapa #10, Liga 1.
  • Partida va avea loc la ora 21:00, va fi liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

La conferința de presă premergătoare meciului, antrenorul „câinilor”, Zeljko Kopic, a ținut să înceapă cu un gând despre Gigi Mulțescu:

„În primul rând, doresc să exprim cele mai sincere regrete pentru familia Mulțescu și pentru întreaga suflare dinamovistă.

Nu l-am cunoscut personal, însă știu cât de important a fost pe parcursul întregii sale cariere pentru clubul Dinamo”.

Kopic: „Oțelul ia foarte puține goluri”

Patrick Olsen  Ce l-a sfătuit soția când a auzit de oferta de la  Dinamo
Citește și
Patrick Olsen Ce l-a sfătuit soția când a auzit de oferta de la Dinamo
Citește mai mult
Patrick Olsen  Ce l-a sfătuit soția când a auzit de oferta de la  Dinamo

Zeljko Kopic a vorbit apoi despre duelul cu formația de pe locul 2:

„Meciul cu Oțelul Galați va fi unul dificil, este o echipă care primește foarte puține goluri.

Întotdeauna gândim că victoriile sunt importante, pentru puncte, pentru clasament, pentru mentalitate, pentru a continua să jucăm un fotbal de calitate.

Vom merge acolo să facem tot ce putem pentru a câştiga toate punctele. Toți adversarii privesc meciul cu noi ca pe un derby.

Am un mare respect pentru antrenorul lor, face o treabă foarte bună acolo, cu energie şi un nivel ridicat al disciplinei.

E normal să îşi dorească victoria cu noi. Dorinel Munteanu şi-a pus amprenta asupra jocului echipei, una puternică. Pe mine nu mă surprinde”.

3 goluri
a primit Oțelul sezonul acesta și a marcat 9. Dinamo a înscris 17 și a încasat 11

Croatul l-a lăudat și pe „decarul” roș-albilor, mijlocaș cu contribuiții importante în acest sezon, în Liga 1 și în Cupa României:

„Din primul moment am crezut în Cătălin Cîrjan, este un jucător special, un profesionist desăvârșit, care se pregătește cu cea mai mare seriozitate”.

Oțelul - Dinamo  Kopic remarcă defensiva lui Dorinel și spune că va fi un duel tare: „Toți iau meciul cu noi ca pe  un derby ” Oțelul - Dinamo  Kopic remarcă defensiva lui Dorinel și spune că va fi un duel tare: „Toți iau meciul cu noi ca pe  un derby ”

Kopic, despre Bayern - Dinamo Zagreb 9-2, în Liga Campionilor

Croatul a comentat și prestația fostei sale echipe, Dinamo Zagreb, care a încasat 9 goluri de la Bayern Munchen în primul meci din sezonul de UCL:

Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește și
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid

„E foarte greu, am urmărit meciul de ieri. Bayern a fost impresionantă, dar rezultatul e greu de înţeles.

Ştiu că e uşor să spui că se poate întâmpla în fotbal, dar nu se poate întâmpla.

Pentru Dinamo Zagreb e foarte important să fie acolo, în Champions League, să reprezinte Dinamo şi fotbalul din Croaţia.

Nu e cel mai bun start, dar ştiu că toţi cei de acolo au o mentalitate puternică, un caracter puternic şi sunt sigur că vor găsi o modalitate de a ieşi din această situaţie şi de a arăta altfel în următoarele meciuri din Champions League”.

Va fi un meci foarte greu, o echipă foarte organizată, agresivă la ei acasă. Dar și noi suntem într-un moment foarte bun, prin prisma rezultatelor. Dinamo s-a bătut mereu acolo sus și sper să facem asta în acest sezon. Sper s-o ținem tot așa Răzvan Patriche, căpitan Dinamo
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”