Adrian Vasile nu mai este antrenorul echipei CSM București

Adrian Vasile nu mai este antrenorul echipei CSM București

CSM București a anunțat pe site-ul său oficial despărțirea de antrenorul Adrian Vasile. Campioana României la handbal feminin a ratat prezența în Final4-ul EHF Champions League după ce a fost eliminată de Metz.

Adrian VasileFoto: CTK / Alamy / Alamy / Profimedia

CSM a bifat în acest sezon a noua prezență consecutivă în sferturile EHF Champions League, dar o calificare în Final4 nu a mai fost reușită din 2018.

„Adrian Vasile a fost cooptat în staff-ul CSM Bucureşti încă din anul 2014 şi a fost numit în octombrie 2019 antrenor principal al echipei, fiind practic implicat în mod direct în toate succesele clubului.

Din cei 5 ani petrecuţi la clubul bucureştean ca principal, primul sezon a fost întrerupt de pandemia de Covid atât în EHF Champions League, unde echipa era calificată în sferturile de finală, cât şi în Liga Florilor MOL, unde CSM era în vârful clasamentului, la egalitate de puncte cu rivala SCM Rm. Vâlcea, dar cu un joc mai puţin disputat. În următorii 4 ani a câştigat de trei ori liga naţională de handbal feminin, Cupa şi Supercupa României.

În EHF Champions League, echipa a ajuns mereu în faza sferturilor de finală, adunând în total 9 prezenţe în primele 8 formaţii, performanţă cu care nu se mai poate mândri decât Gyor ETO.

După ratarea calificării în Final4-ul EHF Champions League, Adrian Vasile a condus echipa în cele patru etape din campionatul intern rămase până la sfârşitul sezonului, conform înţelegerii cu conducerea clubului. Astfel partida cu SCM Universitatea Craiova de vineri 17 mai a fost ultima pentru CSM Bucureşti cu Adrian Vasile antrenor principal”, se precizează pe site-ul celor de la CSM București.

„Sunt mândru de cei zece ani în care am lucrat la CSM Bucureşti. Aici am putut experimenta toate aspectele profesiei de antrenor şi am acumulat o experienţă fantastică.

Sunt mândru de toate titlurile pe care le-am câştigat cu clubul în ultimii ani, sunt mândru de staff-ul şi jucătoarele alături de care am lucrat, precum şi de oamenii din club şi de fanii noştri fantastici.

CSM a devenit o parte din viaţa mea, iar acum vreau să folosesc toate cunoştinţele câştigate într-un club atât de puternic pentru un nou proiect în handbal. Aştept cu nerăbdare viitorul şi drumul care mi se aşterne înainte”, a declarat Adrian Vasile, pentru sursa citată.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
MESAJ PENTRU NEMȚI  „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și  o scrisoare . Reacția UEFA
Nationala
03.07
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare. Reacția UEFA
Citește mai mult
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare . Reacția UEFA
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !