A spart gheața  Alex Băluță , motivat de critici: „Sunt supărat doar pe mine” + ce spune despre penalty-ul ratat +71 foto
Alexandru Băluță/Foto:GOLAZO.ro

A spart gheațaAlex Băluță, motivat de critici: „Sunt supărat doar pe mine” + ce spune despre penalty-ul ratat

  • FCSB - UTA ARAD 2-0. Alexandru Băluță (30 de ani) a tras primele concluzii după victoria, scor 2-0, din meciul cu UTA Arad, din etapa #8, din Liga 1.

Mijlocașul roș-albaștrilor a ratat un penalty în minutul 58, dar a reușit să își ia revanșa în minutul 87 când a închis tabela.

De neînțeles Fundașul lui Rednic a făcut un  penalty stupid  cu FCSB
Citește și
De neînțelesFundașul lui Rednic a făcut un penalty stupid cu FCSB
Citește mai mult
De neînțeles Fundașul lui Rednic a făcut un penalty stupid cu FCSB

FCSB - UTA. Alexandru Băluță: „Nu sunt executant de penalty-uri”

Alexandru Băluță a explicat faza penalty-ului ratat și a spus că a fost motivat de cei care l-au criticat în ultimele săptămâni.

„Un meci destul de greu, pe un teren dificil. Nu a fost ușor pentru noi, nu ne-am antrenat aici. Pentru mine a fost ușor să mă adaptez, am centrul de greutate jos, nu mi-a pus probleme terenul.

Mă bucur că am marcat, că am ajutat echipa. E foarte important că am reușit să câștigăm astăzi și să urcăm în campionat.

Nu am vrut să execut acolo, m-am sucit în timpul execuției. Am bătut slab, nu sunt un executant de penalty-uri. Am reușit să înscriu după, Dumnezeu m-a ajutat. Asta e cel mai important pentru mine.

Mi-ar fi plăcut să intre și lobul, a fost o acțiune frumoasă. Mi-a lipsit șansa acolo. Important e că am avut ocazii și de acum înainte e important să mă pregătesc cât mai bine.

Dacă sunt supărat, sunt supărat doar pe mine, nu pe ce s-a spus în ultimele zile. Pe mine mă ambiționează lucrurile astea și mă ajută să mă pun pe picioare” a declarat Alexandru Băluță la Digi Sport.

FCSB-UTA ARAD.jpeg
FCSB-UTA ARAD.jpeg

Galerie foto (71 imagini)

FCSB-UTA ARAD .jpeg FCSB-UTA ARAD.jpeg FCSB-UTA ARAD .jpeg FCSB-UTA ARAD .jpeg FCSB-UTA ARAD .jpeg
+71 Fotografii
labels.photo-gallery

Alexandru Băluță: „M-a ambiționat lucrul ăsta”

A fost un blocaj, ăsta e fotbalul. Mă bucur că am șansa să mă revanșez. Chiar dacă am fost criticat, pe mine m-a ambiționat lucrul ăsta. Nu o să caut scuze, trebuie să țin capul sus. E o presiune imensă la FCSB, asta s-a simțit din prima zi.

Într-adevăr, a fost o perioadă fără realizări, va trebui să dau mai mult.

Nu pot să spun că ne-am focusat mai mult pe Europa, dar e o realizare imensă că suntem reprezentanții României. De acum va trebui să ne concentrăm foarte mult pe campionat. Această pauză e de bun augur, eu zic că suntem pe drumul cel bun.”, a spus Alexandru Băluță

După această partidă, FCSB a urcat pe locul al 9-lea, cu 8 puncte, în timp ce UTA Arad este pe locul 13, cu 7 puncte.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”