Mândru  Eugen Neagoe consideră că Buzăul merita victoria, dar se bucură că nu a făcut „ nicio greșeală  în apărare”
Eugen Neagoe. Foto: Sportpictures

Mândru Eugen Neagoe consideră că Buzăul merita victoria, dar se bucură că nu a făcut „nicio greșeală în apărare”

  • Gloria Buzău - Oțelul 0-0. Mijlocașul Constantin Budescu și antrenorul Eugen Neagoe consideră că Gloria Buzău merita victoria
Optimist   Ioan Ovidiu Sabău, mesaj  categoric  înaintea duelului cu Rapid: „Nu mai suntem o echipă oarecare”
Citește și
Optimist Ioan Ovidiu Sabău, mesaj categoric înaintea duelului cu Rapid: „Nu mai suntem o echipă oarecare”
Citește mai mult
Optimist  Ioan Ovidiu Sabău, mesaj categoric înaintea duelului cu Rapid: „Nu mai suntem o echipă oarecare”

Eugen Neagoe a debutat ca antrenor al echipei buzoiene într-o partidă lipsită de strălucire, Gloria Buzău - Oțelul, scor 0-0.

Totuși, noul tehnician al Gloriei Buzău, care a obținut un rezultat pozitiv contra echipa de pe locul patru, crede că merita victoria.

„Am făcut un joc bun și cred că meritam să câștigăm. Cei de la Galați nu au avut nicio ocazie. Cred că am fost mai periculoși decât ei. Mă bucur că nu am făcut nicio greșeală în apărare.

Cred că toți cei care au jucat astăzi pentru prima dată — Lazar, Cestor, Dumitrașcu, Albu și Jipa — au făcut un joc bun”, a declarat tehnicianul, la Prima Sport.

Eugen Neagoe crede că Buzău trebuie să „repare” toate compartimentele

Întrebat despre ce schimbări crede că sunt necesare la echipă, tehnicianul a declarat că sunt tot timpul îmbunătățiri de făcut.

Absolut în toate compartimentele. La fotbal, nu poți spune că ai făcut un joc perfect. Greșeli se fac și când câștigi cu 4-0.

Îmi doresc să reușim să câștigăm cu greșeli foarte puține”, a spus Eugen Neagoe, despre schimbările pe care ar trebui să le facă la echipă.

Antrenorul a vorbit și despre relația pe care o are cu mijlocașul ofensiv al echipei, Constantin Budescu.

Eu am mai lucrat cu Budescu; este un jucător valoros. Trec anii și peste mine, și peste el; aș fi vrut să aibă cu 3-4 ani mai puțin. Cu mine, în permanență s-a simțit bine. Eugen Neagoe

Constantin Budescu: „Am jucat mai bine decât ei”

În prima repriză, singurele momente de intensitate au fost create de Constantin Budescu, care, însă, nu a reușit să-l învingă pe Popescu.

Deși meciul a fost echilibrat, fotbalistul crede că buzoienii meritau mai mult victoria.

„Acum a venit domnul Eugen și încercăm să adunăm puncte, pentru că suntem acolo, jos. Nu a avut timp să schimbe foarte multe, dar s-a produs acel șoc la echipă.

Puteam obține o victorie; meritam, că am jucat mai bine decât ei. Suntem mulțumiți și cu acest egal. În trecut am jucat bine și nu am obținut nimic”, a declarat Budescu, pentru sursa citată.

Mijlocașul i-a transmis și un mesaj fostului antrenor, Andrei Prepeliță:

Din păcate pentru Prepeliță, asta e viața antrenorilor: dacă nu ai rezultate, poți să impui ce dorești, dar rezultatele te țin Constantin Budescu

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău rămâne ultima, cu 6 puncte, în timp ce Oțelul este pe 2, cu 16 puncte.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”