Optimist   Ioan Ovidiu Sabău, mesaj  categoric  înaintea duelului cu Rapid: „Nu mai suntem o echipă oarecare”
Ioan Ovidiu Sabău/Foto:sportpictures.eu

Optimist Ioan Ovidiu Sabău, mesaj categoric înaintea duelului cu Rapid: „Nu mai suntem o echipă oarecare”

  • Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani) a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid, din etapa #9 din Liga 1.
  • Partida dintre Rapid și U Cluj se vede în format liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, luni, 16 septembrie, cu începere de la ora 21:00.

Înaintea meciului din Giulești, care va încheia etapa #9, U Cluj este liderul Ligii 1, cu 18 puncte.

Rapid anunță transferuri  Șumudică: „Doi jucători noi,  peste nivelul  celor pe care îi avem”
Citește și
Rapid anunță transferuri Șumudică: „Doi jucători noi, peste nivelul celor pe care îi avem”
Citește mai mult
Rapid anunță transferuri  Șumudică: „Doi jucători noi, peste nivelul celor pe care îi avem”

Ioan Ovidiu Sabău: „Trebuie să avem curaj”

Tehnicianul „șepcilor roșii” se așteaptă la un meci dificil în Giulești și la o atmosferă incendiară, însă este încrezător în forma elevilor săi.

„Va fi dificil în Giulești. E primul joc al lui Șumudică acasă. Vine după două meciuri în deplasare, o victorie și un egal. E clar că își va dori foarte mult ca echipa lui să arate bine, să câștige în fața propriilor suporteri.

Ne așteaptă un meci greu. Trebuie să arătam bine, să avem curaj, să nu ne intimideze atmosfera, e foarte important și începutul de joc.

Și sper să îi fi adus pe jucători într-o formă bună, pentru că am gândit mult aceste două săptămâni. La fel, abordarea să fie corectă, cum ne gândim să abordăm acest joc, cu pressing sus sau mai retras.

Sigur, depinzi și de adversar, dar cred că foarte importantă e forma noastră. Să putem să alergăm mult, să ne câștigăm duelurile și în atac și în apărare.

Avem o situație bună, entuziasm, încredere în noi. Eu cred că nu trebuie să mergem timizi, chiar dacă jucăm cu un adversar care și-a fixat ca obiectiv câștigarea campionatului.

Nu cred că vom fi afectați de atmosferă, avem jucători cu multă experiență, care au jucat astfel de jocuri. Știm ce ne așteaptă și nu trebuie să reacționăm, ci să acționăm. Să înțelegem cum trebuie să pregătim jocul și să avem curaj”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit actualdecluj.ro.

Rapid a strâns foarte puține puncte pentru obiectivul pe care și l-a propus. La ce jucători are și la investițiile făcute, e clar că sunt foarte puține puncte. Va fi un vacarm și vor pregăti bine jocul. Și jucătorii, nu numai staff-ul și suporterii. Joacă cu echipa care e pe primul loc, și nu e întâmplător acolo. Se vorbește destul de puțin despre noi, dar e ok, e foarte bine. Se vorbește despre echipele care în fiecare an și fixează ca obiectiv câștigarea campionatului și e normal Ioan Ovidiu Sabău

Ioan Ovidiu Sabău: „Nu mai suntem o echipă oarecare”

Totodată, Sabău a transmis că vrea să schimbe ADN-ul clubului și să îi obișnuiască pe suporteri să nu se mai mulțumească atunci când favoriții lor se luptă doar pentru locurile de mijlocul clasamentului:

Deja sunt opt meciuri, suntem pe primul loc, adică nu mai suntem o echipă oarecare.

E o echipă care încet încearcă să schimbe ADN-ul acestui club, să ne obișnuim suporterii să nu mai accepte, la fel noi ca staff și ei, ca jucătorii, să vină să se lupte la mijlocul clasamentului.

Cred că putem mult mai mult. Trebuie să fim foarte bine pregătiți, să fim capabili să suferim la fiecare antrenament și fiecare joc. Atmosfera e bună, care se datorează și rezultatelor.

Avem un grup foarte bun, majoritatea sunt familiști, iar cei care nu sunt, se înțeleg foarte bine. Se completează se pare și în joc, se simt bine.

Nu a fost ușor, pentru că și noi am schimbat foarte mulți jucători și uite că am reușit.

Depinde foarte mult de caracter, cred că principalul motiv al rezultatelor e caracterul, faptul că ești responsabil, lupți pentru cei care vin la stadion și pentru interesele familiei tale, dar și pentru cei care te plătesc. Dacă am mulți astfel de jucători, e mult mai ușor pentru mine”.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5