OFICIAL  Horațiu Moldovan  a semnat cu Sassuolo!
Horațiu Moldovan. Sursa: Fotomontaj GOLAZO.ro

OFICIALHorațiu Moldovan a semnat cu Sassuolo!

  • Horațiu Moldovan (26 de ani) a fost împrumutat de Atletico Madrid la Sassuolo.
  • Gruparea din LaLiga și echipa din Serie B au ajuns la un acord pentru împrumutul portarului român, cu opțiune de cumpărare definitivă pentru vara lui 2025.
„Un restart”  Andrei Vochin, despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi în Liga 1: „ Nu l-aş vedea ca pe un pas înapoi ”
Citește și
„Un restart” Andrei Vochin, despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi în Liga 1: „Nu l-aş vedea ca pe un pas înapoi
Citește mai mult
„Un restart”  Andrei Vochin, despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi în Liga 1: „ Nu l-aş vedea ca pe un pas înapoi ”

21:00 E oficial!

Sassuolo a anunțat oficial transferul lui Horațiu Moldovan, de la Atletico Madrid!

Portarul român a fost cedat sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opțiune de transfer definitiv.

Așadar, Horațiu Moldovan va apăra în Serie B în sezonul 2024/2025.

11:30 Italienii confirmă: Moldovan la Sassuolo

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, expert în transferuri, a confirmat că Moldovan va apăra în Serie B, potrivit TuttoCagliari: „Sassuolo are un nou portar: e vorba despre Moldovan, care vine sub formă de împrumut de la Atletico Madrid”.

Știrea inițială:

Horațiu Moldovan poate semna cu Sassuolo. Clubul italian și Atletico Madrid sunt aproape de un acord pentru împrumutul portarului român, cu opțiune de cumpărare definitivă pentru vara lui 2025, potrivit sassuolonews.net.

Oferta italienilor pentru spanioli e de un milion de euro, cu un avans inițial de 300.000 de euro și o sumă suplimentară de 700.000 de euro care va fi plătită la finalul sezonului, dacă Sassuolo decide să-l transfere definitiv pe goalkeeperul român.

Moldovan ar urma să aibă garantat un salariu de aproximativ 600.000 de euro.

2,5 milioane de euro
valorează Horațiu Moldovan, potrivit transfermarkt.com

Horatiu Moldovan, dorit la Sassuolo

Stefano Turati, actualul titular al lui Sassuolo, e ca și plecat la Monza, astfel că echipa caută un înlocuitor.

Sassuolo, recent retrogradată în Serie B, a încercat să-l aducă pe Ionuț Radu, dar negocierile cu portarul român, în prezent, în lotul lui Inter, au eșuat.

Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid de la Rapid în ianuarie 2024 pentru suma de 800.000 de euro.

Cu toate acestea, în cele șase luni petrecute la Madrid, portarul român nu a reușit să bifeze nici măcar un meci în competițiile oficiale.

42 de meciuri
a adunat Moldovan fără gol primit, în 113 partide pentru Rapid, conform transfermarkt.com

Comisioanele impresarilor, o piedică în calea transferului

Există o problemă în negocierea transferului lui Horațiu Moldovan. Negocierile dintre Sassuolo și Atletico Madrid sunt deja într-un stadiu avansat, deși există câteva obstacole legate de comisioanele impresarilor implicați în discuții, conform sursei citate.

De asemenea, potrivit presei italiene, Palermo ar fi fost interesată de Horațiu Moldovan, însă clubul pare să se orienteze acum decisiv către Salvatore Sirigu.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”