„Un restart”  Andrei Vochin, despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi în Liga 1: „ Nu l-aş vedea ca pe un pas înapoi ”
Ianis Hagi. Foto: Sportpictures

„Un restart” Andrei Vochin, despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi în Liga 1: „Nu l-aş vedea ca pe un pas înapoi

Fricile CFR-ului  Dan Petrescu anticipează un duel dificil cu Pafos: „ Ne dau fiori ” + românul care i se pare „brazilian”
Citește și
Fricile CFR-ului Dan Petrescu anticipează un duel dificil cu Pafos: „Ne dau fiori” + românul care i se pare „brazilian”
Citește mai mult
Fricile CFR-ului  Dan Petrescu anticipează un duel dificil cu Pafos: „ Ne dau fiori ” + românul care i se pare „brazilian”

Andrei Vochin, consilier al președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, consideră că revenirea lui Hagi în Liga 1 ar putea fi benefică pentru cariera sa, chiar dacă poate părea un pas înapoi.

„Poate părea, dar sunt momente în carieră în care trebuie să-ţi dai un restart şi o poate face foarte bine aici. Nu l-aş vedea ca pe un pas înapoi”, a spus consilierul FRF, potrivit orangesport.ro.

Giovanni Becali: „O întoarcere de unde a plecat”

Giovanni Becali, agentul lui Ianis Hagi, a comentat și el posibilitatea unui transfer în România, conform sportpesurse.ro.

În fotbal, e posibil orice, dar mai multe n-aş putea spune. Din punctul de vedere al Rapidului, ar fi o afacere bună. Din punctul de vedere al jucătorului, ar fi o întoarcere de unde a plecat. Giovanni Becali

Ianis Hagi este dorit la Rapid

Ianis Hagi este vizat de Rapid pentru ultimele zile ale perioadei de transferuri.

Dan Șucu și Viorel Moldovan, prezenți la prezentarea noului antrenor Marius Șumudică, au confirmat că internaționalul român se află pe lista de transferuri a clubului giuleștean.

Ianis Hagi nu va mai continua la Glasgow Rangers, scoțienii nu-l mai vor Ianis Hagi nu va mai continua la Glasgow Rangers, scoțienii nu-l mai vor
Ianis Hagi nu va mai continua la Glasgow Rangers, scoțienii nu-l mai vor

„Sunt anumite discuții, sper să fie și el interesat să vină la Rapid, că asta e cel mai important. E un jucător de mare valoare, cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?”, a spus mai întâi Viorel Moldovan.

Dan Șucu a intervenit peste președinte, spunând răspicat: “Da, ni-l foarte dorim!”. 

2 milioane de euro
este cota actuală a lui Ianis Hagi. În urmă cu 2-3 ani, el ajunsese să fie cotat la 7 milioane

Conform surselor GOLAZO.ro, , Ianis Hagi privește transferul la Rapid doar ca pe o variantă de avarie, o ultimă soluție în caz că nu-și va găsi un contract decent la o echipă din străinătate. 

Perioada de transferuri afară se încheie la finalul săptămânii viitoare, pe 30 august.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”