Nu vrea la Sassuolo  Ionuț Radu  ar putea să rateze transferul! Ce mutare țintește
Ionuț Radu, când juca pentru echipa națională Foto: Imago

Nu vrea la SassuoloIonuț Radu ar putea să rateze transferul! Ce mutare țintește

  • Ionuț Radu nu va mai ajunge foarte probabil la Sassuolo, deși clubul din Serie B avea un acord cu Inter Milano pentru două milioane de euro. 
  • Portarul în vârstă de 27 de ani a refuzat să se transfere la Sassuolo. Nu vrea să joace la „neroverdi”, ci la Sampdoria, tot în liga secundă italiană. 
  • Fără un loc stabil la club, Radu a pierdut și echipa națională, pentru care a evoluat ultima oară pe 28 martie 2023, la 2-1 cu Belarus în preliminariile Euro.

Ionuț Radu are 27 de ani, era la un moment dat titularul naționalei, dar nu mai este. 

„100%. Vă garantez!” Antrenorul Iașiului anunță că echipa sa  nu va retrograda : ”Rămânem în prima ligă. Sunt convins”
Citește și
„100%. Vă garantez!”Antrenorul Iașiului anunță că echipa sa nu va retrograda: ”Rămânem în prima ligă. Sunt convins”
Citește mai mult
„100%. Vă garantez!” Antrenorul Iașiului anunță că echipa sa nu va retrograda : ”Rămânem în prima ligă. Sunt convins”

Portarul are prea multe probleme la club în ultimul timp, nu reușește să mai găsească un vestiar unde să se simtă bine și o echipă în care să joace. 

A jucat numai cinci meciuri în Anglia. Iar Inter nu are nevoie de Radu

Și în această vară, e în căutarea unei noi destinații. S-a despărțit de Bournemouth, unde a evoluat atât de puțin (doar cinci meciuri, două în Premier League, trei în Cupa Angliei), și s-a întors la Inter Milano. 

Antrenorul campioanei nerazzurre, Simone Inzaghi, nu-l dorește pe Radu și, cu un sezon înainte de sfârșitul contractului, oficialii grupării italiene vor să se despartă de el și să obțină și o sumă în schimbul său. 

3 milioane de euro
valorează acum Ionuț Radu (Transfermarkt), o cotă de cinci ori mai mică decât cea maximă a portarului, 15 milioane în 2019

Sassuolo i-ar fi plătit două milioane lui Inter pentru Radu

Inter avea o soluție pentru goalkeeper. Ajunsese la un acord cu Sassuolo, retrogradată în sezonul trecut din Serie A. 

Ar fi fost antrenat de Fabio Grosso (campion mondial în 2006) și ar fi jucat alături de Domenico Berardi, campion european în 2021. 

Se părea că toată afacerea e încheiată, Sassuolo ar fi trebuit să le plătească milanezilor două milioane de euro pentru transferul definitiv. 

Dar, la un moment dat, tranzacția a intrat în impas. Și, acum, foarte probabil, va fi abandonată.

Radu a refuzat Sassuolo. Ținta lui e Sampdoria

Motivul acestui transfer eșuat ar fi chiar Ionuț Radu. Potrivit site-ului Sassuolonews, portarul a refuzat să joace pentru „neroverdi”. Nu a fost de acord să joace pe „Mapei Stadium”. 

Radu e atras de altă ofertă. Voia să poarte tricoul Sampdoriei, să fie pregătit de Andrea Pirlo, un simbol al fotbalului italian, și el campion mondial în 2006. 

Numai că Sampdoria ar trebui să aibă o înțelegere cu Inter înainte de a discuta cu fotbalistul. 

Momentan, Radu e în aer. Nici la Inter, dar nici în altă parte. Și sezonul a început aproape peste tot, chiar dacă „tricolorul” mai are timp de transfer, până la sfârșitul lunii. 

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”