Putea mai mult?   Dennis Man , criticat pentru prestația de la Euro 2024: „A avut niște situații...” +17 foto
Dennis Man, la Euro 2024 / Foto: Imago

Putea mai mult? Dennis Man, criticat pentru prestația de la Euro 2024: „A avut niște situații...”

  • Euro 2024 a luat sfârșit pentru România după optimi, iar impresiile și analizele continuă să curgă
  • Sorin Cârțu (68 de ani) nu a fost deloc mulțumit de evoluția pe care Dennis Man (25 de ani) a avut-o la turneul final

Fostul internațional Sorin Cârțu simte că Dennis Man ar fi putut avea mult mai multe realizări la Euro 2024, dacă ar fi fost mai inspirat în anumite situații.

CFR își vinde „perlele”  Clujenii primesc  4,5 milioane de euro  pentru Otele și Muhar
Citește și
CFR își vinde „perlele” Clujenii primesc 4,5 milioane de euro pentru Otele și Muhar
Citește mai mult
CFR își vinde „perlele” Clujenii primesc 4,5 milioane de euro pentru Otele și Muhar

Jucătorul Parmei a fost cu adevărat strălucitor în prima partidă, contra Ucrainei (3-0), apoi a ieșit în evidență mai mult prin ratări.

Sorin Cârțu, despre Dennis Man: „Putea să iasă în evidență”

Pretențiile românilor în cazul lui Dennis Man au fost destul de mari. „Aripa” celor de la Parma se prezenta într-o formă foarte bună, iar Euro 2024 părea scena perfectă pentru a străluci și pentru a prinde un transfer răsunător.

Cu toate acestea, presiunea și-a spus cuvântul, iar unele alegeri pe faza de finalizare nu au fost tocmai inspirate, lucru remarcat de către Sorin Cârțu.

România - Olanda: „tricolorii”, în lacrimi la galerie. Foto: sportpictures.eu
România - Olanda: „tricolorii”, în lacrimi la galerie. Foto: sportpictures.eu

Galerie foto (17 imagini)

România - Olanda: „tricolorii”, în lacrimi la galerie. Foto: sportpictures.eu România - Olanda: „tricolorii”, în lacrimi la galerie. Foto: sportpictures.eu România - Olanda: „tricolorii”, în lacrimi la galerie. Foto: sportpictures.eu România - Olanda: „tricolorii”, în lacrimi la galerie. Foto: sportpictures.eu România - Olanda: „tricolorii”, în lacrimi la galerie. Foto: sportpictures.eu
+17 Fotografii
labels.photo-gallery

„Mă uitam la Dennis Man. A avut nişte situaţii… Putea să iasă în evidenţă.

Mă refer la faza când a scăpat singur cu portarul belgienilor (n.r. Koen Casteels). Putea să se prefacă că trage şi se întorcea pe piciorul stâng... Ieşea o fază senzaţională.

Şi în meciul cu olandezii, când a primit o pasă de la Stanciu, la 11 metri. A venit şi a dat prost în minge. Putea să facă o pivotare să scoată adversarul din joc. Dar ei (n.r. jucătorii naţionalei) nu sunt preocupaţi de treburile astea, ci vor să dea imediat”, a spus Cârțu, conform sptfm.ro.

SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost  cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Liga 1
16:19
SĂPUNARU 40 Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală”
Citește mai mult
SĂPUNARU 40  Interviu exclusiv GOLAZO.ro: „L-am iubit pe Pancu, dar primul tricou a fost cu Șumi ! Regrete? Niciodată! Ar fi cea mai mare greșeală” 
Ultimul drum în alb și roșu  Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim  omagiu pentru Gigi Mulțescu
Diverse
14:16
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
Citește mai mult
Ultimul drum în alb și roșu Galeriile lui Dinamo și U Cluj, un ultim omagiu pentru Gigi Mulțescu
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face  6 modificări cu Petrolul
Liga 1
15:04
FCSB, schimbată radical Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Citește mai mult
FCSB, schimbată radical  Gigi Becali a acceptat că a greșit echipa de start în derby-ul cu CFR și face 6 modificări cu Petrolul
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR,  nemulțumit  de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Liga 1
14:05
Săgeți spre Petrescu! Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”
Citește mai mult
Săgeți spre Petrescu!   Patronul lui CFR, nemulțumit de tactica din repriza secundă cu FCSB: „Trebuia să mergem peste ei”