„Trebuie să facă eforturi”  Șumudică a explicat ce se va întâmpla cu  Săpunaru
Marius Șumudică și Cristian Săpunaru

„Trebuie să facă eforturi” Șumudică a explicat ce se va întâmpla cu Săpunaru

  • Marius Șumudică (53 de ani) a vorbit despre relația dintre el și Cristi Săpunaru (40 de ani), fostul căpitan al Rapidului.
  • Noul antrenor al Rapidului a dezvăluit dacă o să-l reintroducă pe experimentatul fundaș în primul „11” al giuleștenilor.

Titular de drept sezonul trecut pentru Rapid, Cristi Săpunaru a fost trecut pe banca de rezerve, după venirea lui Neil Lennon.

Marius Șumudică, despre relația cu Săpunaru

Anunțat oficial marți ca noul antrenor al Rapidului, Marius Șumudică a vorbit în cadrul unui interviu despre situația lui Cristi Săpunaru.

23 de minute
a jucat Cristian Săpunaru în acest sezon pentru Rapid

Șumudică a dezvăluit că îi va oferi experimentatului fundaș central un loc în staff-ul său pe viitor dacă acesta își va dori.

Cât despre situația actuală a lui Săpunaru, noul antrenor al Rapidului a transmis că așteaptă ca jucătorul în vârstă de 40 de ani să își revină după o accidentare și după să se întoarcă pe teren pentru a ajuta echipa.

E mâna mea dreaptă, eu i-am şi promis că, pe viitor, el va face parte din staff-ul meu. Asta dacă vrea să prindă experienţă… apoi, dacă îşi doreşte să fie și antrenor principal, eu nu am nicio problemă.

Tot aşa s-a întâmplat şi cu Bogdan Andone, cumnatul meu, a lucrat cu mine șapte ani ca secund. Cristi este spiritul Rapidului, el este omul care mereu îți dă o energie pozitivă.

Pentru mine, deocamdată, Cristi Săpunaru este doar jucătorul Cristi Săpunaru. El trebuie să facă eforturi ca această echipă să crească mai mult și să ajungă acolo unde îi este locul.

El trebuie să intre cât mai repede și să joace indiferent… am înţeles că are nişte probleme medicale acum. Dacă acestea sunt suportabile şi el trebuie să facă sacrificii, eu sunt ferm convins că o va face. Şi nu doar pentru că am venit eu.

Cred a vrut să o facă şi înainte, dar probabil durerile nu l-au lăsat. Eu sper să treacă peste probleme. Toată suflarea Rapidistă are nevoie de Cristi Săpunaru” a transmis Marius Șumudică pentru Rapid TV.

Voi vorbi și cu cei de la Academie, cu Vasile Maftei. Vor avea șansa să urce. În momentul în care te apuci la bucătărie, vrei să faci un cozonac, ai nevoie de anumite ingrediente. Aici trebuie să înțelegi că e nevoie de experiență. Nu poți să termini un meci cu 4-5 under 21. Cu siguranță vor trebui să crească în jurul unor jucători experiență. Inclusiv Săpunaru. Dacă are 40 de ani și joacă bine, va juca. Dacă nu va juca bine, nu va juca. Când îi aveam la mijlocul terenului pe Lupu și Sabău mă simțeam mai puternic Marius Șumudică, antrenor Rapid
L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !