„Asta nu e echipa mea” Răzvan Lucescu,  supărat  după startul cu PAOK în campionatul Greciei
Răzvan Lucescu, agitat în timpul meciurilor Foto: Imago

„Asta nu e echipa mea”Răzvan Lucescu, supărat după startul cu PAOK în campionatul Greciei

  • Răzvan Lucescu, 55 de ani, a învins cu PAOK în prima etapă, dar a primit două goluri (3-2 în fața lui Panserraikos), după ce luase patru de la Malmo, 3-4 în preliminariile Ligii Campionilor.
  • Antrenorul le-a spus clar jurnaliștilor greci la conferință: „Asta nu e echipa mea, cu principiile pe care le vreau. Acum suntem sus, acum suntem jos, avem clipe bune și clipe rele”. 
  • Lucescu i-a transmis un mesaj noului său atacant, rusul Fyodor Chalov: „E ca un pește pe uscat. Va trebui să aștepte o lună pentru a juca în echipa mea”.

După eliminarea din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, 3-4 în prelungiri cu Malmo, meci în care a condus echipa suedeză cu 3–2 în minutul 90+6 și era calificată, PAOK a suferit și în weekend, în prima etapă de campionat.

„Ai grijă ce scrii!” Elias Charalambous a criticat arbitrajul, apoi  a atenționat reporterul  GOLAZO.ro
Citește și
„Ai grijă ce scrii!”Elias Charalambous a criticat arbitrajul, apoi a atenționat reporterul GOLAZO.ro
Citește mai mult
„Ai grijă ce scrii!” Elias Charalambous a criticat arbitrajul, apoi a atenționat reporterul GOLAZO.ro

A câștigat cu modesta Panserraikos, dar după ce adversara a avut 1-0 (gol Jefte, ex-CFR, Farul și Voluntari) și 2-2. 

Amuzant: „Vrem să le dăm oamenilor adrenalină”. Serios: „Ne e frică”

Răzvan Lucescu nu era deloc bucuros la conferință. Totuși, a început cu o glumă. 

Întrebat de golurile primite, șase în ultimele două meciuri, antrenorul în vârstă de 55 de ani a răspuns: 

„O facem pentru că vrem să-i ținem pe fani pe vârfurile degetelor, vrem să le oferim spectacol oamenilor, să le dăm adrenalină”. 

A redevenit serios: „Au fost în mod cert vremuri când aveam reacții mai bune. Ne-am pierdut încrederea în partida precedentă și acum ne e frică să nu greșim”. 

Răzvan Lucescu: „Acum suntem sus, acum suntem jos. Avem clipe bune și clipe rele”

A explicat de ce PAOK cedează de atâtea ori în această perioadă. 

„Nu e vorba despre defensivă, ci despre cum controlăm mingea ca echipă în faza de apărare. De ce am spus că acum suntem sus, acum suntem jos. Avem clipe bune și clipe rele”, a afirmat el.

Am plătit de multe ori prețul greșelilor. La primul gol al lui Panserraikos, am avut balonul și, din cauza erorii noastre, adversarii au declanșat tranziția. Dintr-odată, cu o alegere greșită, ne-am pus singuri într-o poziție dificilă Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Le-a transmis jurnaliștilor ce simte: „Momentan, asta nu e echipa mea, cu principiile pe care le vreau”.

A reluat înfrângerea cu Malmo: „Trei din cele patru goluri primite au fost imaginea naivității. Am fi putut controla lucrurile diferit”. 

Mesaj pentru atacantul său: „E ca un pește pe uscat”

Susține că „echipa e în construcție, fie că vă place sau nu, am făcut lucruri bune în meciurile din Europa, dar au fost și momente când nu am mai avut un flux continuu al acțiunilor și am pierdut controlul. 

Știu că trebuie să suferim, să muncim mult și să fim modești”. 

Sunt total dedicat echipei pe care o am acum și vreau să le transmit jucătorilor mei mesajele corecte. Trebuie să pregătesc echipa pe care o am Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

Nu e satisfăcut încă de jocul lui Fyodor Chalov, 26 de ani, atacantul rus transferat cu 3 milioane de euro de la ȚSKA Moscova. 

„În această perioadă, e ca un pește pe uscat. În asemenea circumstanțe, va trebui să aștepte o lună pentru a juca în echipa mea. E nevoie ca toți jucătorii să facă eforturi pentru a atinge punctul pe care-l dorim”. 

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5