Retragere importantă din handbalul feminin românesc

Retragere importantă din handbalul feminin românesc

​Aneta Udriștioiu și-a anunțat retragerea din sportul de performanță la vârsta de 34 de ani. Ultima dată, handbalista a evoluat pentru HC Dunărea Brăila. De-a lungul carierei, sportiva s-a consacrat pe postul de extremă dreapta.

Aneta UdristioiuFoto: Emil Langvad / AP / Profimedia

Aneta Udriștioiu și-a anunțat retragerea din handbal

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Aneta anunță că își va face ieșirea din handbalul profesionist, acesta fiind ultimul său sezon.

„Acum 25 de ani pășeam pt prima dată în sala de handbal neștiind ca aveam să încep cea mai frumoasă călătorie din viața alături de acest sport minunat care m-a modelat ca persoană, care mi-a format caracterul,care mi-a dat șansa să întâlnesc oameni și culturi din toate colțurile lumii,care m-a făcut să simt din toți porii ce înseamnă emotia câștigării unui meci,unui trofeu, unei competiții,care m-a făcut să înțeleg și să accept ca și eșecul face parte din joc și viața fiind parte importantă din dezvoltarea unei persoane.

Astazi această călătorie a ajuns la final și prin această postare aș vrea să mulțumesc din toată inima tuturor celor care au fost alături de mine și au contribuit la această minută poveste, antrenori, coechipiere, staff medical, staff administrativ.

De asemenea aș vrea să mulțumesc suporterilor pentru sprijinul,susținerea și căldura cu care m-au înconjurat de-a lungul acestor ani, vă sunt recunoscătoare și vă îmbrățișez cu drag” - Aneta Udriștioiu.

Născută pe 22 iunie 1989 la Drobeta Turnu-Severin, Aneta a evoluat de-a lungul carierei la formațiile Milostars Turnu Severin, HCM Baia Mare, SCM Craiova, CSM București și HC Dunărea Brăila.

Între 2009 și 2020 a bifat 63 de meciuri pentru echipa națională a României pentru care a marcat de 71 de ori.

Are în CV două titluri de campioană națională: în 2014 alături de HCM Baia Mare și în 2018 alături de CSM București.

Are, de asemenea, și o medalie de bronz în Liga Campionilor la handbal feminin cucerită în 2018, pe când juca la CSM București.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie »  Ce consecințe pot urma
Liga 1
26.07
În picajCoeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
Citește mai mult
În picaj Coeficientul României suferă după ce FCSB, Corvinul, CFR și Craiova au încheiat săptămâna europeană fără victorie » Ce consecințe pot urma
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost  suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Jocurile Olimpice
26.07
„Erau niște arzătoare” Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj: „Mi-am probat nevinovăția!”
Citește mai mult
„Erau niște arzătoare”  Cum se apără Florentina Iușco după ce a fost suspendată pentru dopaj : „Mi-am probat nevinovăția!”
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge  gratis  la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Campionate
26.07
Drum liber Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Citește mai mult
Drum liber  Ținta #1 a lui Hagi poate ajunge gratis la Farul! CFR Cluj a intrat și ea pe fir
Exclusă de la JO  Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a  spionat  adversarele cu drone
Jocurile Olimpice
26.07
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone
Citește mai mult
Exclusă de la JO Antrenoarea Canadei, acuzată că și-a spionat adversarele cu drone