Serie A: Bologna vs Juventus - Duel pentru podium

Serie A: Bologna vs Juventus - Duel pentru podium

Bologna - Juventus, meci contând pentru etapa a 37-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 20 mai, de la ora 21:45, pe Stadio Renato Dell’Arra, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Bologna şi Juventus, care şi-au asigurat deja prezenţa în viitoare ediţie din Champions League, se întâlnesc în ultima partidă a etapei a 37-a din Serie A.

Bologna ocupă locul 3, cu 67 de puncte (Italia va avea cinci reprezentante în ediţia viitoare din Liga Campionilor), şi vine după două victorii şi trei rezultate de egalitate înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul lui Napoli, scor 2-0.

Echipa antrenată de Thiago Motta a bifat 12 succese, patru remize şi două eşecuri în meciurile disputate acasă în această ediţie din Serie A, iar cel mai bun marcator al roş-albaştrilor este atacantul olandez Joshua Kirkzee, cu 11 goluri în campionat.

Atenţie, Bologna are opt meciuri la rând fără înfrângere, după ce nu a mai pierdut de pe 9 martie 2024, atunci când ceda acasă în faţa lui Inter, scor 0-1, acesta fiind şi singurul eşec din ultimele 16 etape din Serie A!

Juventus este pe locul 4, tot cu 67 de puncte, şi vine după cinci rezultate de egalitate consecutive în registrate în Serie A, iar în cea mai recentă etapă a remizat acasă cu Salernitana, scor 1-1.

În ultimul meci oficial, echipa antrenată de Massimiliano Allegri a câştigat Cupa Italiei, după ce a trecut în finala de la Roma de Atalanta, scor 1-0 (Vlahovic 4).

În partidele disputate în deplasare în acest campionat, Juventus a bifat opt succese, şase remize şi patru eşecuri, iar golgheterul echipei este atacantul sârb Dusan Vlahovic, cu 16 reuşite în Serie A.

De menţionat că Juventus a reuşit să câştige doar de două ori în ultimele 15 etape de campionat, cu Frosinone şi Fiorentina, pe lângă nouă remize şi patru eşecuri!

Juventus nu a mai pierdut în faţa celor de la Bologna din 2011 (0-2 la Torino), iar de atunci au mai avut loc 25 de partide în Serie A şi Coppa Italia (bianconerii s-au impus de 18 ori plus o dată după prelungiri în cupă, iar alte şase confruntări s-au terminat la egalitate (emilianii au câştigat ultima dată acasă, contra lui Juventus, în noiembrie 1998, scor 3-0).

În meciul din tur, disputat pe 27 august 2023, Juventus a terminat la egalitate pe teren propriu cu Bologna, scor 1-1, după golurile marcate de Vlahovic (80), respectiv, Ferguson (24).

Superbet oferă cota 1,62 pentru pronosticul PsFX: rezultat de egalitate la pauză sau la final în meciul Bologna - Juventus.

Bologna - Juventus PsFX


Cotă 1,62


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
MESAJ PENTRU NEMȚI  „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și  o scrisoare . Reacția UEFA
Nationala
03.07
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare. Reacția UEFA
Citește mai mult
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare . Reacția UEFA
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !