Butoi cu Pulbere   Storck  confirmă conflictul Ninaj - Niczuly: „Trebuie să suporte consecințele”
Bernd Storck / Foto: Sport Pictures

Butoi cu Pulbere Storck confirmă conflictul Ninaj - Niczuly: „Trebuie să suporte consecințele”

Bernd Storck a vorbit despre incidentul dintre portarul Roland Niczuly și fundașul Branislav Ninaj, de la antrenament, care l-a obligat să-i excludă din lot înaintea partidei.

Scandal la Sepsi  Bernd Storck nu se joacă:  a scos din lot doi titulari  după o altercație 
Citește și
Scandal la Sepsi Bernd Storck nu se joacă: a scos din lot doi titulari după o altercație
Citește mai mult
Scandal la Sepsi Bernd Storck nu se joacă: a scos din lot doi titulari după o altercație 

Bernd Storck, extrem de supărat după eșecul cu U Cluj

„Am avut unele probleme în ultimele 10 zile. De disciplină. N-am avut niște jucători cu noi. Avem niște reguli, un program, iar unii nu sunt aici pentru că nu le respectă. Avem reguli în club, au semnat pentru ele la începutul sezonului, dar asta e ceva nou pentru mine. În mod normal, nu ai nevoie de astfel de reguli, dar poate în România este nevoie de ele, pentru a fi respectate.

Au fost probleme între ei la antrenament și trebuie să suporte consecințele. În fotbalul profesionist nu ar trebui să ai probleme cu motivarea. Golul din prima repriză am primit golul din nimic. Nu au fost multe situații periculoase. Trebuie să fim mai eficienți în treimea adversă. Dar, din păcate, nu a fost bine astăzi”, a declarat Bernd Storck, la Digi Sport.

Este a doua etapă la rând când Storck sancționează jucători. În urmă cu mai bine de o săptămână, acesta i-a scos din lot pe Kevin Varga și Akos Kecskes, tot din motive disciplinare.

Nu aveam nevoie de o astfel de evoluție. Când vezi ce goluri, am pierdut toate dueluri, e o mare dezamăgire. Când pierzi mingea, trebuie să te întorci și să recuperezi mingea. Le-am dat foarte ușor șansa de a marca. Acesta este fotbal profesionist, trebuie să alergi și după adversar. Nu am avut o zi foarte bună. A fost una groaznică. Bernd Storck

Florin Ștefan: „Nu ne-am ridicat la nivelul jocului”

Florin Ștefan a fost titular la Sepsi și recunoaște că echipa sa nu a făcut deloc un joc bun la Cluj, împotriva unui adversar foarte tare.

„Da, știam că ne așteaptă un meci dificil. Trebuia să ne ridicăm la nivelul meciului. Am jucat mai slab decât am început-o. Nu-i nimic, trebuie să mergem înainte și să ne focusăm pe următorul meci

Nu am mai ținut de minge, nu am mai avut claritate în ultimii 30 de metri, am pierdut dueluri și cred că așa s-a făcut diferența.

Am arătat în fiecare meci un fotbal bun, dar în seara asta nu a fost cum ne-am dorit. Trebuie să câștigăm următorul meci pentru a rămâne acolo sus”, a declarat și Florin Ștefan.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a urcat pe locul 2, cu 12 puncte, în timp ce Sepsi rămâne pe locul 6, cu 8 puncte.

Etapa viitoare, Universitatea Cluj va juca pe terenul celor de la Gloria Buzău, pe 26 august, în timp ce Sepsi va evolua acasă, contra Unirii Slobozia, pe 24 august.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”