Scandal la Sepsi  Bernd Storck nu se joacă:  a scos din lot doi titulari  după o altercație 
Bernd Storck nu tolerează indisciplina la Sepsi. Foto: sportpictures.eu

Scandal la Sepsi Bernd Storck nu se joacă: a scos din lot doi titulari după o altercație

  • Portarul Roland Niczuly (28 de ani) și stoperul Branislav Ninaj (30 de ani) s-au certat la un antrenament, situație peste care Storck n-a trecut și i-a eliminat din lot pentru meciul cu U Cluj de astăzi.
  • În etapa precedentă, antrenorul îi scosese din lot pe Kecskes și Kevin Varga, care întârziaseră la o acțiune a echipei.

Germanul Bernd Storck (61 de ani) conduce cu mână de fier la Sepsi. O nouă situație tensionată a apărut în zilele care au precedat meciul cu U Cluj, iar tehnicianul neamț a decis să acționeze ferm, așa cum a procedat și îl alte cazuri.

Niczuly și Ninaj, scoși din lotul lui Sepsi

Portarul Roland Niczuly și fundașul central Branislav Ninaj au avut un incident. Cei doi s-au contrat verbal, lucrurile au degenerat și doar intervenția colegilor ar fi calmat spiritele. Bernd Storck a decis să-i scoată din lot pe amândoi pentru partida de astăzi, cu Universitatea Cluj. 

Cei doi sunt fotbaliști de bază pentru gruparea covăsneană. Niczuly nu doar că e titular postului de portar, dar e și căpitanul echipei, în timp ce Ninaj a fost titular etapa trecută cu Universitatea Craiova.

Apără Dinu Moldovan, rezervă e Gyenge

Astăzi, în poartă va fi Dinu Moldovan (34 de ani), iar pe bancă va sta Szilard Gyenge (23 de ani). În schimb, locul lui Ninaj în centrul defensivei va fi luat de Kecskes. Acesta din urmă a făcut și el cunoștință cu disciplina impusă de Storck.

Înaintea meciului din etapa precedentă, cu Craiova, Kecskes și Kevin Varga au întârziat la una dintre acțiunile echipei, lucru care l-a determinat pe antrenor să-i excludă pe amândoi din lot la confruntarea cu oltenii. Ulterior au revenit la antrenamente, iar astăzi, Kecskes e titular, iar Kevin Varga rezervă.

9 luni
au trecut de când Bernd Storck a fost instalat ca antrenor principal la Sepsi, el antrenând între 2021 și 2023 în Belgia (Genk, Eupen și Kortrijk)

Nu doar aceste situații, petrecute în ultimele două săptămâni, au fost tensionate în relația jucători - Storck. Conform surselor GOLAZO.ro, tot mai mulți dintre fotbaliști sunt nemulțumiți de metodele neamțului. Nu neapărat de cele de antrenament, cât cele care țin de organizare.

Storck a impus ca toți jucătorii să vină la stadion la 7:30 dimineața, unde mănâncă micul dejun, apoi au antrenament. Fotbaliștii, care aproape toți stau în Brașov, ceruseră să vină direct la ședința de pregătire, nu să se prezinte atât de dimineață, însă Storck a fost inflexibil. 

Între Brașov și Sf. Gheorghe e o distanță de circa 35 de kilometri, care se parcurge în 35-40 de minute. 

„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17:15
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
FCSB, 23.000 de pachete vândute  Venituri de 2 milioane de euro +  Ce se întâmplă cu restul biletelor  pentru Europa League
Europa League
16:50
FCSB, 23.000 de pachete vândute Venituri de 2 milioane de euro + Ce se întâmplă cu restul biletelor pentru Europa League
Citește mai mult
FCSB, 23.000 de pachete vândute  Venituri de 2 milioane de euro + Ce se întâmplă cu restul biletelor pentru Europa League
De ce este U Cluj lider  Analiză GOLAZO.ro. Cum a creat Sabău o nouă  forță în Liga 1
Liga 1
15:46
De ce este U Cluj lider Analiză GOLAZO.ro. Cum a creat Sabău o nouă forță în Liga 1
Citește mai mult
De ce este U Cluj lider  Analiză GOLAZO.ro. Cum a creat Sabău o nouă forță în Liga 1
Champions League   LIVE  » Milan - Liverpool  și alte 3 partide se dispută acum. Kenan „Del Piero” a înscris primul gol în noul format
Liga Campionilor
21:57
Champions League LIVE » Milan - Liverpool și alte 3 partide se dispută acum. Kenan „Del Piero” a înscris primul gol în noul format
Citește mai mult
Champions League  LIVE » Milan - Liverpool  și alte 3 partide se dispută acum. Kenan „Del Piero” a înscris primul gol în noul format