Super League: Aris vs PAOK - Răzvan Lucescu, la o victorie de titlu

Super League: Aris vs PAOK - Răzvan Lucescu, la o victorie de titlu

Aris - PAOK, meci contând pentru etapa a 10-a a play-off-ului (ultima) din campionatul Greciei, este programat, duminică, 19 mai, de la ora 20:00, pe Stadio Harilaou „Kleanthis Vikelidis” din Salonic, şi va fi transmis în direct de platforma de streaming AntenaPLAY.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Aris şi PAOK se întâlnesc în derby-ul oraşului Salonic, care vine, pe lângă rivalitatea acerbă dintre cele două echipe, cu o miză uriaşă, oaspeţii având şansa de a cuceri cel de-al patrulea titlu de campioană din istorie.

Aris ocupă locul 5, cu 55 de puncte, fără şanse la accesul în cupele europene, şi vine după două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Lamia, scor 4-2.

Echipa antrenată de fostul ei fotbalist Akis Mantzios a bifat nouă succese, patru remize şi patru eşecuri în meciurile disputate pe teren propriu în acest sezon din Super League, iar cel mai bun marcator al ei şi al campionatului este Loren Moron (un atacant spaniol care s-a remarcat la Betis, în Spania), cu 19 goluri.

PAOK este pe locul 1, cu 77 de puncte, cu două peste AEK (care va juca, tot duminică, de la aceeaşi oră, pe teren propriu, cu codaşa Lamia), şi este obligată să câştige pentru a deveni campioană fără să mai depindă de celălalt rezultat (la o eventuală egalitate de puncte, AEK ar fi în avantaj faţă de PAOK, fiind luate în calcul cele patru rezultate directe, două din sezonul regulat şi două din play-off).

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu vine după trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci etape din Super League, iar în precedentele trei runde a reuşit un adevărat tur de forţă, 3-2 cu AEK, 2-0 cu Olympiacos şi 4-1 cu Panathinaikos, toate partidele fiind disputate pe teren propriu.

În meciurile disputate în deplasare în acest campionat, PAOK a bifat zece succese, trei remize şi patru eşecuri, iar golgheterul echipei este Kiril Despodov (atacantul bulgar a venit în vara anului trecut de la Ludogoreţ), cu 11 reuşite în Super League.

Răzvan Lucescu este la o victorie de a repeta performanţa din stagiunea 2018-2019, atunci când a condus echipa de pe Toumba spre câştigarea celui de-al treilea său titlu, şi ultimul de până acum, din istorie!

„Am început dintr-o poziţie în care nimeni nu ne dădea şanse să ajungem într-o asemenea situaţie şi să jucăm un ultim meci cu titlul pe masă. E ceva uimitor, am spus-o de mai multe ori. Am avut o călătorie fantastică”, a spus Răzvan Lucescu.

PAOK nu a reuşit să câştige niciodată în faţa lui Aris în această ediţie de campionat: 0-0 acasă în tur şi 1-2 în deplasare în retur - în sezonul regulat, 0-1 pe teren propriu - în play-off.

Superbet oferă cota 1,67 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul Aris - PAOK.

Aris - PAOK

2
Cotă

1,67

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
MESAJ PENTRU NEMȚI  „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și  o scrisoare . Reacția UEFA
Nationala
03.07
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare. Reacția UEFA
Citește mai mult
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare . Reacția UEFA
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !