SuperLiga: CFR Cluj vs Farul - Ardelenii, la un punct de Conference League

SuperLiga: CFR Cluj vs Farul - Ardelenii, la un punct de Conference League

CFR Cluj - Farul, meci contând pentru etapa a 10-a (ultima) a play-off-ului din campionatul României, este programat, sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj are nevoie de un egal în faţa celor de la Farul pentru a termina pe locul 2 şi pentru a merge direct în Conference League (doar dacă pierde şi Universitatea Craiova se va impune în faţa lui Sepsi va termina pe locul 3 şi va disputa un baraj cu învingătoarea meciului eliminatoriu din play-out, Oţelul - U Cluj, pentru a accede în cea de-a treia competiţie europeană).

CFR Cluj ocupă locul 2, cu 43 de puncte, cu două mai multe decât Universitatea Craiova care e pe 3, şi ar fi avantajată la o eventuală egalitate de puncte deoarece a avut un punctaj mai bun la finalul sezonului regulat, 53 faţă de 49 (ambele echipe au beneficiat de rotunjire la intrarea în play-off).

Ardelenii antrenaţi de Dan Petrescu vin după patru victorii şi o înfrângere înregistrate în ultimele cinci etape din campionat, iar în etapa precedentă s-au impus pe terenul celor de la FCSB, scor 1-0.

În partidele disputate acasă în acest play-off, CFR Cluj a câştigat de două ori, 2-1 cu Sepsi şi 3-2 cu Rapid, şi a pierdut de alte două ori, 1-2 cu Universitatea Craiova şi 0-1 cu FCSB (în sezonul regulat a bifat zece succese, patru remize şi un eşec pe teren propriu), iar cel mai bun marcator al echipei este Philip Otele, cu 17 goluri în campionat.

Farul este pe locul 4, cu 35 de puncte, la cinci în urma celor de la Universitatea Craiova şi cu două peste Sepsi, şi vine după două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci etape din SuperLiga, iar în cea mai recentă dintre ele a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 3-3.

În meciurile din deplasare din acest play-off, echipa lui Gică Hagi a câştigat de două ori, 2-1 cu Rapid şi 2-1 cu Universitatea Craiova, a remizat o dată, 1-1 cu Sepsi, şi a pierdut o dată, 1-2 cu FCSB (în sezonul regulat a bifat şase succese, trei remize şi şase eşecuri pe terenuri străine), iar golgheterul dobrogenilor este Louis Munteanu, cu 12 goluri în SuperLiga.

În partidele directe din această ediţie de campionat, CFR Cluj s-a impus în tur, în sezonul regulat, acasă, cu 3-1, pentru ca, în retur, la Ovidiu, să se înregistreze un egal, scor 1-1; Farul şi-a luat revanşa în play-off, când s-a impus pe teren propriu, scor 5-1.

Superbet oferă cota 1,75 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul CFR Cluj - Farul.

CFR Cluj - Farul GG


Cotă 1,75


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
MESAJ PENTRU NEMȚI  „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și  o scrisoare . Reacția UEFA
Nationala
03.07
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare. Reacția UEFA
Citește mai mult
MESAJ PENTRU NEMȚI „Tricolorii” au lăsat vestiarul imaculat și o scrisoare . Reacția UEFA
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !