Trophee Clarins: Simona Halep vs McCartney Kessler - Românca, favorită la Paris

Trophee Clarins: Simona Halep vs McCartney Kessler - Românca, favorită la Paris

Simona Halep - McCartney Kessler, meci contând pentru primul tur al turneului WTA 125 de la Paris (Franţa), este programat, marţi, 14 mai, nu înainte de ora 15:15, pe terenul central al complexului Lagardere din Bois de Boulogne, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Teren de tenis de camp Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Trophee Clarins este un turneu de tenis de categorie 125 WTA (Challanger) care se dispută în perioada 13-19 mai pe terenurile de zgură în aer liber ale Racing Club de France, premiile totale fiind de 115.000 USD, campioana en-titre fiind Diane Parr (Franţa, 50 WTA).

Simona Halep (România, 1.149 WTA) participă la acest turneu datorită unui wild card şi este la doar al doilea meci de la revenirea în circuit, după suspendarea de un an şi şapte luni primită pentru dopaj.

Precedenta competiţie la care românca a participat a fost Miami Open, acolo unde Simona Halep a fost eliminată în primul tur, scor 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa (Spania, 126 WTA), pe 19 martie 2024.

Simona Halep are un palmares cu 24 de trofee WTA câştigate în carieră, printre care Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), şi a strâns din premii suma de 40.226.687 USD (locul 3 în ierarhia all-time a veniturilor, după Serena Williams şi Venus Williams).

„Am câştigat la Paris titlul la Roland Garros la junioare şi la senioare, e un loc special pentru mine. Pot spune că este oraşul meu preferat şi de fiecare dată când am timp vin la Paris să vizitez, nu doar pentru a munci. Sper să pot juca un tenis bun aşa cum am mai făcut-o în trecut”, a spus Simona Halep.

McCartney Kessler (SUA, 123 WTA) a debutat în circuit la US Open 2023, evoluând până atunci în competițiile din cadrul colegiilor din SUA.

În cel mai recent meci disputat, americanca a cedat în calificările de la Madrid Open, scor 6-7, 4-6 cu Jaqueline Cristian (România, 68 WTA).

McCartney Kessler a cucerit primul titlu WTA în 2024, la Puerto Vallarta (Mexic), şi a adunat din premii suma de 240.824 USD (mai are în palmares două titluri ITF).

Simona Halep şi McCartney Kessler nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA, iar câştigătoarea va juca în turul al doilea contra învingătoarei dintre Emma Navarro (SUA, 22 WTA), favorita numărul 1 a turneului de la Paris, şi Lauren Davis (SUA, 194), venită din calificări.

Superbet oferă cota 1,30 pentru pronosticul 1: victorie pentru Simona Halep în meciul cu McCartney Kessler.

Simona Halep - McCartney Kessler 1

Cotă 1,30


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

CUM MERGEM LA MONDIALE  GOLAZO.ro simulează cum ar arăta  traseul din preliminariile CM  dacă tragerea la sorți ar fi acum
EURO 2024
03.07
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Citește mai mult
CUM MERGEM LA MONDIALE GOLAZO.ro simulează cum ar arăta traseul din preliminariile CM dacă tragerea la sorți ar fi acum
Audiență record  Câți români s-au uitat la  România - Olanda  + câți bani încasează Pro TV
Nationala
03.07
Audiență record Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Citește mai mult
Audiență record  Câți români s-au uitat la România - Olanda + câți bani încasează Pro TV
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda »  „Zidul galben”  a refuzat să părăsească stadionul
EURO 2024
02.07
Ștergeți-vă lacrimile!Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Citește mai mult
Ștergeți-vă lacrimile! Imagini copleșitoare cu „tricolorii” după înfrângerea cu Olanda » „Zidul galben” a refuzat să părăsească stadionul
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează  Spania - Germania !
EURO 2024
02.07
Program complet sferturiCum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania!
Citește mai mult
Program complet sferturi Cum arată duelurile pentru semifinale la Euro 2024: urmează Spania - Germania !