​WTA Adelaide: Petra Kvitova, de pe partea de tablou a Simonei Halep, s-a retras / Wild card pentru Aryna Sabalenka

​WTA Adelaide: Petra Kvitova, de pe partea de tablou a Simonei Halep, s-a retras / Wild card pentru Aryna Sabalenka

​Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Adelaide, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Sportiva cehă a invocat oboseala acumulată în această săptămână, la turneul de la Brisbane, la care a fost eliminată în semifinale de americanca Madison Keys, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 8, scor 3-6, 6-4, 6-0.

Kvitova era pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, cu care putea juca în semifinale.

Sportiva cehă a fost înlocuită pe tabloul principal de jucătoarea ungară Timea Babos, locul 87 WTA, în calitate de lucky loser.

În urma retragereii Petrei Kvitova, germana Angelique Kerber, locul 18 WTA, a devenit cap de serie numărul 9 şi poate evolua împotriva Simonei Halep în semifinale.

În schimb, organizatorii i-au acordat un wild card Arynei Sabalenka din Belarus, locul 11 WTA. Sabalenka este cap de serie numărul 6 şi figurează de asemenea pe partea de tablou a Simonei Halep, cu care poate juca în sferturi.

Românca va evolua în optimi, fază în care este direct acceptată, cu învingătoarea din meciul dintre australianca Ajla Tomjlanovic, locul 54 WTA, beneficiara unui wild card, şi Yulia Putintseva din Kazakhstan, locul 32 WTA, jucătoare venită din calificări.

Până acum, de la turneul de la Adelaide, aflat la prima ediţie, s-au mai retras britanica Johanna Konta, locul 12 WTA, croata Petra Martic, locul 15 WTA, şi americanca Venus Williams, locul 56 WTA.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5