​WTA Dubai: Perechile din care fac parte Raluca Olaru și Monica Niculescu s-au oprit în optimi

​WTA Dubai: Perechile din care fac parte Raluca Olaru și Monica Niculescu s-au oprit în optimi

​Jucătoarele române de tenis Raluca Olaru şi Monica Niculescu, în perechi diferite, s-au oprit în optimile de finală ale probei de dublu, miercuri, la turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 1.835.490 dolari, transmite Agerpres.

Raluca OlaruFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Raluca Olaru şi ucraineanca Nadiya Kichenok au fost întrecute de cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova, favoritele numărul doi, cu 5-7, 6-4, 10-6, după aproape două ore de joc.

Krejcikova şi Siniakova au început mai bine şi au condus cu 2-0, dar perechea româno-ucraineană a restabilit echilibrul după trei game-uri consecutive. Cele două cupluri au mers cap la cap în continuare, diferenţa fiind făcută în game-ul 12, în care Olaru şi Kichenok au făcut break şi s-au impus cu 7-5.

În actul secund, cehoaicele au avut 3-0 şi 5-1, dar au permis adversarelor să revină, Olaru şi Kicenok ratând la trei mingi de 5-5. Krejcikova şi Siniakova au reuşit în cele din urmă să ia setul cu 6-4.

În super tiebreak echilibrul a persistat până la 6-6, după care favoritele şi-au dovedit valoarea şi au înclinat balanţa (10-6).

Fiecare pereche a avut câte 2 aşi, dar Olaru şi Kichenok au făcut 9 duble greşeli, iar cehoaicele doar 3.

În alt meci, perechea româno-rusă Monica Niculescu/Anastasia Potapova a abandonat după primul set, câştigat de cuplul Alexa Guarachi (Chile)/Darija Jurak (Croaţia), cap de serie numărul opt, cu 6-1, în 33 de minute. Potapova a fost lovită de o minge în ochi, neintenţionat, şi nu a mai putut continua.

Fiecare pereche învinsă va primi un cec de 8.700 dolari şi 105 puncte WTA la dublu.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5