Scandal în ring Meci  încheiat în 46 de secunde ! Pugilista din Italia a abandonat, acuzând duritatea adversarei din Algeria: „E nedrept!”
Imane Khelif (sursă foto: imago)

Scandal în ringMeci încheiat în 46 de secunde! Pugilista din Italia a abandonat, acuzând duritatea adversarei din Algeria: „E nedrept!”

  • Meciul de box dintre Imane Khelif (Algeria) și Angela Carini (Italia) s-a terminat după doar 46 de secunde, după lovituri „extrem de dureroase” ale algeriencei
  • În 2023, Imane Khelif a fost interzisă la Mondialele de Box cauza valorilor mari de testosteron găsite la testele antidoping
  • Angela Carini a declarat că nu a mai putut respira după primul pumn încasat în nas și i-a cerut antrenorului să abandoneze lupta.

Imane Khelif (25 ani) a fost interzisă la Campionatele Mondiale de Box din 2023 după ce a picat testele de testosteron în vederea stabilirii genului.

„de 30 de ani nu se investește”  Sorana Cîrstea, mesaj de impact: „Suntem folosiți în scop de  câștiguri politice ”
Citește și
„de 30 de ani nu se investește” Sorana Cîrstea, mesaj de impact: „Suntem folosiți în scop de câștiguri politice
Citește mai mult
„de 30 de ani nu se investește”  Sorana Cîrstea, mesaj de impact: „Suntem folosiți în scop de  câștiguri politice ”

Italianca și-a aruncat casca pe podea în momentul în care confruntarea a fost abandonată, strigând: „Este nedrept!”.

Carini a refuzat strângerea de mână cu adversara și a început să plângă.

După ce meciul a fost oprit, arbitrul declarat-o învingătoare pe Khelif, iar Carini, vizibil furioasă, a ieșit val-vârtej din ring.

Angela Carini, 46 de secunde de chin

Angela Carini a povestit momentele horror prin care a trecut în timpul partidei cu Imane Khelif.

„Am urcat în ring și am încercat să lupt. Voiam să câștig. Am primit două lovituri puternice în nas, mi-au făcut foarte rău și nu am mai putut să respir. Am mers la antrenor și, cu maturitate și curaj, i-am cerut să abandonez”, a declarat Angela Carini pentru Gazzetta dello Sport.

Cine este Imane Khelif

Imane Khelif (sursă foto: imago) Imane Khelif (sursă foto: imago)
Imane Khelif (sursă foto: imago)

Născută pe 2 mai 1999 la Tiaret, Imane Khelif s-a apucat de box în ciuda avertismentelor tatălui ei, care nu era de acord ca femeile să practice acest sport.

Khelif are în palmares o medalie de argint la Mondialele de Box din 2022 și două de aur, cucerite în același an la Campionatele Africane și cele Mediteraneene.

În 2023, Khelif a fost interzisă la Campionatele Mondiale de Box din cauza valorilor mari de testosteron efectuate în vederea stabilirii genului.

Loviturile algeriencei fac rău. Sunt mai dure chiar și decât ale bărbaților cu care mă antrenez Brianda Tamara, pugilistă care a luptat cu Imane Khelif
  • CIO i-a acordat algeriencei Khelif dreptul de a participa la întrecerea de box din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris deoarece „sportiva a respectat toate reglementările medicale și de eligibilitate necesare pentru eveniment”

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”