S-a sucit  A plecat de la  FCSB , dar nu mai merge la Farul! Semnează tot în Liga 1
Denis Haruț / Foto: Sport Pictures

S-a sucit A plecat de la FCSB, dar nu mai merge la Farul! Semnează tot în Liga 1

  • Denis Haruț (25 de ani) s-a despărțit de FCSB și se părea că va semna cu Farul Constanța.
  • Însă, fundașul s-a sucit în ultimul moment și este foarte aproape de a ajunge la o înțelegere cu Sepsi Sfântu Gherghe.

Gigi Becali (66 de ani), patronul celor de la FCSB, a umplut lista de jucători pentru Liga 1 și Europa League, iar Denis Haruț nu a fost inclus pe niciuna dintre ele.

Așadar, obligat și de situație, omul de afaceri l-a lăsat pe fundaș să plece de la echipă, fără vreo pretenție financiară.

A plecat gratis   FCSB  s-a mai despărțit de un jucător
Citește și
A plecat gratis FCSB s-a mai despărțit de un jucător
Citește mai mult
A plecat gratis  FCSB s-a mai despărțit de un jucător

Denis Haruț nu mai semnează cu Farul

Inițial, Gigi Becali ar fi dorit să-l direcționeze pe Denis Haruț către Farul Constanța, echipa nașului Gică Hagi.

Chiar a discutat cu directorul sportiv al echipei, Zoltan Iașko, și părea că afacerea se derulează în cei mai buni termeni.

Așadar, Gigi Becali i-a rupt contractul pentru a pleca la Farul, însă, surpriză: fotbalistul s-a răzgândit și nu mai vrea la Constanța.

Potrivit fanatik.ro, Denis Haruț a intrat în discuții și cu Sepsi Sf. Gheorghe și este foarte aproape de a semna cu formația covăsneană.

Motivul: ar avea mai multe șanse de a juca titular, decât ar avea la Constanța, într-o concurență cu Larie, Bălașa, Marins sau Dănuleasa.

„Lui Haruț i-am dat hârtie, liber. Eu i-am spus lui Iașko (n.r. Zoltan Iașko, directorul sportiv de la Farul), a zis că i-ar interesa, nici nu știu ce au făcut. Eu i-am dat drumul să plece la Hagi. Că cică el după aia n-a mai plecat la Hagi, în altă parte se duce.

Nici nu știu ce a făcut. Eu oricum îl dădeam liber, că nu-l avea pe listă. (n.r. I se spune că Haruț se duce la Sepsi) Să se ducă unde vrea, ce treabă am eu?”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată inițial.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”