Vrea la națională  Declarații  curajoase  după Sepsi - Dinamo: „Dacă voi fi bine, mă voi întoarce!”
Dinamo / Foto: Sport Pictures

Vrea la națională Declarații curajoase după Sepsi - Dinamo: „Dacă voi fi bine, mă voi întoarce!”

  • Sepsi și Dinamo București au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), sâmbătă seară, la Sfântu Gheorghe, într-o partidă din etapa a 3-a a Superligii.
  • Gazdele au deschis scorul prin Florin Ștefan, în minutul 29, însă au fost egalați de dinamoviști în minutul 74, grație reușitei lui Petru Neagu.
  • Raul Opruț a fost titular și integralist la Dinamo și speră ca în viitorul apropiat să revină la echipa națională a României.

Fotbalistul adus sub formă de împrumut de la Kortrijk s-a arătat mulțumit de jocul arătat de echipa sa, colegii săi, însă regretă că nu s-au putut obține cele trei puncte pe final de joc.

Sepsi - Dinamo. Raul Opruț: „În prima repriză am intrat cu mai mult curaj”

Opruț se ferește să facă pronosticuri curajoase, legate de o eventuală calificare a echipei în play-off, însă speră ca echipa să continue seria bună de jocuri în continuare.

„Am avut două ocazii importante. Ei au dat gol pe o centrare, o neglijență a noastră. Am făcut o repriză a doua foarte bună și puteam câștiga meciul. Am făcut față. Știam că acasă joacă cu foarte multă intensitate, se bazează pe dueluri și da, suntem fericiți

Era normal să nu fie fericit. Ne-am lăsat dominați, am pierdut foarte multe mingi în prima repriză și în multe momente nu am putut să ieșim din defensivă. În repriza a doua am intrat cu mai mult curaj, cu determinare și s-a văzut în jocul nostru.

Mă simt foarte bine. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Să dau tot ce pot pentru Dinamo, pentru că a avut încredere în mine și m-a adus.

Avem un grup bun, cu jucători cu experiență, cu jucători tineri. În primele trei meciuri am prestat un fotbal bun, încercăm să punem în practică ceea ce facem la antrenamente și se vede.

Nu știu dacă se poate să mergem în play-off. Noi trebuie să luăm meci cu meci, să adunăm puncte și apoi să tragem linie. Să ne menține așa pentru că ce-am făcut, am făcut bine. Am văzut că și lumea ne apreciază. Și suporterii au venit în număr mai mare alături de noi”, a declarat Raul Opruț, la Prima Sport.

Raul Opruț vrea să se întoarcă la echipa națională

Raul Opruț speră să-și ridice nivelul de joc în următoarele jocuri și să revină în circuitul echipei naționale a României, unde a bifat, deja, patru jocuri, dar pentru care nu a mai fost convocat din martie 2023.

Normal că îmi doresc să revin la echipa națională. Trebuie să arăt din ce în ce mai bine în teren, să-mi ajut echipa. Cu siguranță că, dacă voi fi bine din punct de vedere fizic, tactic și mental, mă voi întoarce la echipa națională”, a completat Raul Opruț.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”