„Groaznicul” Ronnie O'Sullivan Englezul spune că  nu e capabil  să mai câștige un Campionat Mondial: „Sunt absolut inutil, e jenant”
Ronnie O'Sullivan. Foto: IMAGO

„Groaznicul” Ronnie O'SullivanEnglezul spune că nu e capabil să mai câștige un Campionat Mondial: „Sunt absolut inutil, e jenant”

  • Ronnie O’Sullivan (48 de ani) consideră că nu are nicio șansă să câștige din nou Campionatul Mondial de Snooker.
  • Declarația vine după ce „Racheta” a pierdut două meciuri consecutive, ambele în fața unor jucători chinezi.

Ronnie mai are nevoie de un singur titlu pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe Campionate Mondiale câștigate, însă englezul nu se simte capabil să-l obțină.

De ce îi e frică lui David Popovici „Eram stresat să nu creadă lumea că sunt  arogant ”
Citește și
De ce îi e frică lui David Popovici„Eram stresat să nu creadă lumea că sunt arogant
Citește mai mult
De ce îi e frică lui David Popovici „Eram stresat să nu creadă lumea că sunt arogant ”

Ronnie O'Sullivan, după 2-4 cu locul 64 mondial: „Sunt groaznic, ratez atât de multe bile”

Ronnie a fost învins de Si Jiahui (#13 mondial) în sferturile Saudi Arabia Masters și de He Guoqiang (#64) în primul tur la English Open.

Eliminat în acest an în sferturile Campionatului Mondial (10-13 vs Stuart Bingham), Ronnie s-a exclus din cursa pentru un nou titlu mondial.

„Sunt groaznic, e jenant. Ratez atât de multe bile. Uitați de Campionatul Mondial! Sincer să fiu, nici măcar nu-mi fac griji pentru asta.

Nu mai am mult timp la dispoziție, nu am de gând să neg asta, nu joc suficient de bine, nu are rost să-mi fac griji în privința asta. Pur și simplu am acceptat asta, ceea ce este o situație destul de plăcută ca să fiu sincer.

Am ratat multe bile în ultimii 4 sau 5 ani și din când în când mai ratez câteva, poate mai puțin, și obțin câteva rezultate, dar chiar și în turneele pe care le-am câștigat, oamenii au ratat ocazii nebănuite de a mă învinge”, a declarat O’Sullivan pentru The Sun, potrivit Marca.

  • Competiția de la Teatrul Crucible va avea loc în perioada 19 aprilie - 5 mai 2025.
7
titluri mondiale are Ronnie O'Sullivan în palmares (2001, 2004, 2008, 2012, 2013, 2020 și 2022). Se afla la egalitate în fruntea ierarhiei cu Stephen Hendry

Aflat pe locul 4 în clasamentul mondial, Ronnie a explicat de ce folosește mâna stângă: „Dacă am de gând să joc prost, aș putea la fel de bine să joc cu mâna stângă. Am de ales: să joc cu mâna stângă și să mă bucur, dar să fiu nefolositor, sau să joc cu mâna dreaptă, să fiu nefolositor și să nu mă bucur”.

Ronnie O'Sullivan: „Doar îmi îndeplinesc angajamentele față de sponsori”

La sfârșitul anului 2023, O’Sullivan a luat o pauză pentru a avea grijă de sănătatea sa mintală. El a povestit cum s-a pierdut timp de șapte ani în alcool și droguri și a trebuit să învețe că fericirea este o treabă internă.

Voci din lumea snookerului au afirmat că Ronnie și-a pierdut instinctul competitiv, iar englezul spune că mai joacă doar pentru a nu înnebuni.

Nici nu-mi pasă, sunt aici doar pentru a-mi îndeplini angajamentele față de sponsorii mei, pentru a pleca de acasă, pentru a călători. Dacă pot profita de asta pentru câțiva ani, va fi grozav, dacă nu pot, nu pot. Vreau doar să obțin cât mai mult din asta, nu vreau să înnebunesc. Ronnie O'Sullivan

De-a lungul timpului, Ronnie O'Sullivan a câștigat 41 de turnee pe puncte. Ultimul triumf a venit la World Grand Prix, în ianuarie 2024.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5