„Sunt frustrat”   Tony , după eșecul cu Rapid: „I-am respectat prea mult!” +26 foto
Tony/Foto:sportpictures.eu

„Sunt frustrat” Tony, după eșecul cu Rapid: „I-am respectat prea mult!”

  • Poli Iași - Rapid 1-2. Tony (43 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, crede că echipa sa merita măcar un rezultat de egalitate în disputa cu formația lui Șumudică.
  • Moldovenii au 7 puncte după 7 meciuri jucate și veneau după o victorie importantă, 1-0 cu FCSB.

Portughezul este de părere că echipa sa a respectat prea mult echipa adversă.

POLI IAȘI - RAPID. Tony: „Cred că am respectat prea mult Rapidul”

„Ce să spun? Totdeauna când nu iau măcar un punct, sunt frustrat, supărat, mereu când nu câștig sunt așa. Ăsta sunt, n-am două fețe. Când nu iau puncte, sunt foarte supărat, n-o să mă schimb. Cred că am respectat prea mult Rapidul, mai ales în prima repriză, le-am spus asta și băieților.

N-am știut să stăm la nivelul ambiției pe care au avut-o jucătorii Rapidului. Asta ne-a lipsit. Omul meciului a fost portarul și asta însemnă mult. Băieții, au alergat, au luptat, dar am luat gol chiar înainte de pauză. Asta este, mergem pe drumul nostru.

Bravo, Rapid! Bravo, Șumudică! Rapid este o echipă mare, care a investit. Asta vreau și pentru jucătorii mei, să ajungă la o echipă mare și să câștige mai mulți bani, dar acum avem mult de muncă. Îi doresc succes lui Șumudică”, a spus Tony.

Alin Roman: „Înfrângere nemeritată”

Alin Roman, căpitanul moldovenilor, a vorbit și el după înfrângerea suferită cu Rapid.

„Nu am reușit să înscriem. Cred că este un rezultat nemeritat. Ne-am creat ocazii, dar nu am marcat și asta e principala problemă a Iașiului. Era clar că am pus presiune, că ne-am desfăcut.

A fost 1-0 și puteam face 1-1, dar au făcut ei 2-0 la aceeași fază. Puteam mai mult, dar patru puncte sunt ok. Știam de când s-a schimbat antrenorul la echipă că va fi un șoc.

I-am respectat un pic cam mult, am pierdut dueluri, aici cred că am greșit. Aici s-a rupt meciul” a spus Alin Roman, conform digisport.ro.

Galerie foto (26 imagini)

Poli Iași-Rapid Poli Iași- Rapid Poli Iași- Rapid Poli Iași- Rapid Poli Iași- Rapid
+26 Fotografii
labels.photo-gallery
Nici noi nu am fost la fel de agresivi ca în ultimul meci de acasă, cu Dinamo. Chiar mă gândeam când a scos Jesus mingea aia că așa e legea fotbalului și că putem egala. Portarul lor a prins un meci foarte bun. Per total, cred că puteam obține mai mult. Nu a fost să fie. Ăsta e rezultatul, nu avem ce să facem. M-a deranjat foarte mult atitudinea lor, au stat pe jos. Eu cred că o echipă ca Rapid, cu un buget foarte mare, cu jucători foarte buni, nu cred că are nevoie să vină la Iași și să facă așa ceva. Mihai Bordeianu, mijlocaș Poli Iași

L-au blocat în România!   Dedesubturile recursului  depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Jocurile Olimpice
00:13
L-au blocat în România! Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Citește mai mult
L-au blocat în România!  Dedesubturile recursului depus de americani pentru medalia de bronz a Anei Bărbosu: „Aici este hiba”
Champions League  Superduel pe San Siro,  11 goluri  în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Liga Campionilor
17.09
Champions League Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
Citește mai mult
Champions League  Superduel pe San Siro, 11 goluri în meciul lui Bayern + Mbappe & Endrick, primele reușite în UCL pentru Real Madrid
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Nationala
17.09
„Joacă pe două posturi” Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Citește mai mult
„Joacă pe două posturi”  Căpitanul unei echipe din Liga 1, propus de Mircea Lucescu în Serie A
Descindere în forță   Poliția a arestat un ultras chiar la  pauza meciului !
Campionate
17.09
Descindere în forță Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului!
Citește mai mult
Descindere în forță  Poliția a arestat un ultras chiar la pauza meciului !