Transylvania Open 2025  Două foste finaliste și „Draculina” și-au confirmat prezența la turneul WTA 250 de la  Cluj-Napoca
Ana Bogdan. Foto: IMAGO

Transylvania Open 2025 Două foste finaliste și „Draculina” și-au confirmat prezența la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca

  • Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au confirmat prezenţa la Transylvania Open 2025, turneu WTA 250 care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 1-9 februarie 2025.

Ruse a jucat finala în 2023, iar Bogdan a ajuns în ultimul act al ediției din acest an, dar România a rămas fără campioană la Transylvania Open.

Românce la China Open Irina Begu și Jaqueline Cristian, în turul doi la  WTA Beijing  » Gabriela Ruse, eliminată
Citește și
Românce la China OpenIrina Begu și Jaqueline Cristian, în turul doi la WTA Beijing » Gabriela Ruse, eliminată
Citește mai mult
Românce la China Open Irina Begu și Jaqueline Cristian, în turul doi la WTA Beijing » Gabriela Ruse, eliminată

Ana Bogdan, Gabriela Ruse și Jaqueline Cristian vor juca la Transylvania Open 2025

Alături de cele două, la turneul de la Cluj-Napoca va fi prezentă și Jaqueline Cristian, care și-a câștigat renumele de „Draculina” la edițiile precedente.

„Vești incitante: Jaqueline Cristian, Gabriela Ruse și Ana Bogdan și-au confirmat deja participarea, așa că pregătește-te pentru momente electrizante pe teren”, au anunțat organizatorii competiției.

Surprize pentru fani la Transylvania Open 2025

Organizatorii au anunțat că biletele „early bird” (45 de lei în primele zile ale turneului) vor fi disponibile în număr limitat, începând cu data de 2 octombrie 2024, ora 14:00.

În plus, vor fi introduse bilete „Half-Day” pentru sesiunile de seară, disponibile de luni până joi, după ora 17:00.

Ca şi anul trecut, organizatorii au ales ca în zilele de calificări accesul să fie gratuit, dar se va face în baza unui bilet cu valoare zero.

„Urmează o ediţie aniversară TO 2025, specială pentru noi, a V-a ediţie, şi pentru asta vom avea o serie de surprize pregătite.

Prima ar fi că anul acesta aducem şi bilete Half-Day, pentru cei care nu pot fi prezenţi toată ziua la turneu, dar care doresc să se bucure de meciurile din sesiunea de seară.

Pe celelalte le veţi descoperi treptat, pe măsură ce ne apropiem de turneu. Ne-am gândit la experienţe interesante pentru fanii tenisului, dar şi pentru cei care testează pentru prima dată atmosfera unui turneu.

Îi aşteptăm pe toţi, fani sau doar curioşi să descopere spectacolul tenisului, la BT Arena, să trăim împreună, din nou, magia tenisului, în inima Transilvaniei!", a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250, citat de Agerpres.

  • Pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, când se joacă sferturile, semifinalele şi finalele, vor fi disponibile doar bilete Full-Day, preţurile speciale ajungând până la 145 de lei pentru finală.
35 de lei
vor costa biletele Half-Day pentru primele zile ale turneului, înainte de faza sferturilor de finală.

Câștigătoarele primelor ediții ale Transylvania Open

  • 2021 - Anett Kontaveit (6-2, 6-3 vs Simona Halep)
  • 2022 - Anna Blinkova (6-2, 3-6, 6-2 vs Jasmine Paolini)
  • 2023 - Tamara Korpatsch (6-3, 6-4 vs Gabriela Ruse)
  • 2024 - Karolina Pliskova (6-4, 6-3 vs Ana Bogdan).

Transylvania Open a fost votat de către jucătoare, în 2022 şi 2023, drept cel mai bun turneu din lume la categoria WTA 250.

Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Europa League
13:08
Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Citește mai mult
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la  Dinamo - Botoșani
Liga 1
14:52
Noapte lungă pe „Arc” Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Cum se simte Emeric Ienei   Sandu Boc  a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Liga 1
12:31
Cum se simte Emeric Ienei Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Citește mai mult
Cum se simte Emeric Ienei  Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Tenis
13:39
Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”
Citește mai mult
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere  suspendarea  liderului ATP pentru 1-2 ani
Tenis
14:14
WADA, apel la TAS în cazul Sinner Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Citește mai mult
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”