MITRIȚĂ ÎNJURAT DE FANI Vedeta Craiovei acuză că i-a fost  insultată  familia + reacție categorică a lui Sorin Cârțu
Alex Mitriță/Foto:sporpictures.eu

MITRIȚĂ ÎNJURAT DE FANIVedeta Craiovei acuză că i-a fost insultată familia + reacție categorică a lui Sorin Cârțu

  • Alexandru Mitriță (29 de ani) a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care acuză faptul că familia sa a fost jignită, în urma meciului pierdut cu Poli Iași, scor 0-2.
  • Sorin Cârțu (68 de ani) și-a exprimat și el părerea legată de situația jucătorului Universității Craiova.

În minutul 59, la scorul de 1-0, pentru Poli Iași, Universitatea Craiova a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, după un henț, în careu, făcut de Samayoa.

Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu  a transferat  la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Citește și
Lovitură de imagine Răzvan Lucescu a transferat la PAOK un câștigător de Liga Campionilor
Citește mai mult
Lovitură de imagine  Răzvan Lucescu a transferat  la PAOK un câștigător de Liga Campionilor

Aripa stângă a oltenilor și-a asumat execuția, dar șutul său s-a dus mult peste poarta lui Fernandes.

Alexandru Mitriță: „Au fost aduse insulte familiei mele”

La nici 24 de ore de la finalul meciului din Copou, Alexandru Mitriță a postat un mesaj în care susține că familia sa a fost jignită de mai mulți suporteri olteni.

„Am decis să scriu acest mesaj pentru a exprima o preocupare importantă.

În urma meciului de aseară, au fost aduse insulte la adresa copiilor mei şi a familiei mele, iar acest lucru nu poate fi acceptat.

Dacă aveţi nemulţumiri, vă rog să le direcţionaţi către mine, nu către cei dragi mie, care nu au nicio legătură cu aceste situaţii.

Înţelegem cu toţii că trecem printr-o perioadă dificilă, dar sunt convins că vom reveni mai puternici. Vă rog să dați dovadă de respect! FIȚI MAI BUNI!”, a fost mesajul postat de Mitriță pe Instagram.

Mesajul postat de Mitriță/Foto: Captură Instagram Mesajul postat de Mitriță/Foto: Captură Instagram
Mesajul postat de Mitriță/Foto: Captură Instagram

Sorin Cârțu: „Asta e cea mai mare prostie a jucătorilor”

Sorin Cârțu, glorie a oltenilor, a comentat reacția lui Mitriță și a transmis că astfel de atacuri ar trebui ignorate complet de jucători.

E mare greșeală! Dacă ești preocupat de ce se scrie pe internet. Asta e cea mai mare prostie a lor, a jucătorilor. Poate nici nu ar trebui să aibă așa ceva (n.r. conturi pe rețelele de socializare).

Eu, de exemplu, Sorin Cârțu, nu am Facebook. Nu vreau să știu. N-am vrut să știu niciodată ce părere are X sau Y despre ce trebuie să fac eu și cum să mă comport eu. Că nu știu cu cine vorbesc.

De unde știu eu cine e cel care își exprimă punctul de vedere. Ce calitate de om are, ce poziție are în societate. Și eu îmi fac sânge rău? Când ăla cine știe ce fel de om e.

Dacă îți înjură copiii sau nevasta? Tu îți dai seama ce calitate de om are ăla? Eu îmi fac probleme? Și nu ar trebui să își facă nici Alex pe treaba asta.

Nu știi dacă e suporterul Universității. Poate erau suporteri de la echipa adversă. Care abia așteaptă, se bucură.

De ce să intri tu într-un stres de genul ăsta? Ăla asta și aștepta ca el să se supere, să se manifeste, să vorbească. Ăștia nici nu trebuie băgați în seamă. O rușine dacă i s-a întâmplat așa ceva”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5