Amenințat cu arma Președintele unui club din Argentina  l-a urmărit pe arbitru  în vestiar: „Mai lipsea doar să apese pe trăgaci!”
Arbitrul Andres Merlos. Foto: IMAGO

Amenințat cu armaPreședintele unui club din Argentina l-a urmărit pe arbitru în vestiar: „Mai lipsea doar să apese pe trăgaci!”

  • Scene incredibile în Argentina: Arbitrul Andres Merlos (43 de ani) susține că a fost amenințat cu o armă de Andres Fassi (62 de ani), președintele clubului Talleres Cordoba.
  • Totul a avut loc la finalul meciului pe care Talleres a pierdut-o împotriva celor de la Boca Juniors, scor 1-1 și 7-8 la penalty-uri.

Merlos a povestit că Fassi l-a urmărit împreună cu doi bodyguarzi la finalul partidei din optimile Cupei Argentinei.

„Meritam” Rodrygo, indignat după ce  nu a fost nominalizat  pentru Balonul de Aur + Încurcat de propria calitate: „Doar umplu golurile”
Citește și
„Meritam”Rodrygo, indignat după ce nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur + Încurcat de propria calitate: „Doar umplu golurile”
Citește mai mult
„Meritam” Rodrygo, indignat după ce nu a fost nominalizat pentru Balonul de Aur + Încurcat de propria calitate: „Doar umplu golurile”

Arbitrul Andres Merlos, amenințat cu arma de președintele clubului Talleres

„A intrat în vestiarul meu cu doi bodyguarzi și mi-au arătat arma: am fost în armată și recunosc o armă.

Mi-au spus ceva pe un ton amenințător și am început să strig «Are o armă, are o armă!». Apoi au plecat și am raportat ce s-a întâmplat managerului de securitate.

Mai lipsea doar să apese pe trăgaci. Pe teren nu s-a întâmplat absolut nimic. Nu putem permite ca asemenea lucruri să se întâmple în fotbalul nostru.

Acest bărbat, care are deja un trecut, a fost sancționat de Federație. Este deplorabil și trist. Nu există explicație pentru acțiunile acestui bărbat, este clar că beneficiază de impunitate”, a povestit Merlos la DSSports Radio.

„Viața mea a fost în pericol”

În ciuda celor întâmplate, Merlos a explicat că nu are de gând să renunțe la arbitraj.

„Ar fi o recunoaștere a impunității de care se bucură acești oameni. Am jucat un meci bun în condiții specifice, pe care le putem analiza. Toate aceste lucruri trebuie să înceteze, viața mea a fost în pericol. Voi depune plângere penală, voi rezolva problema”, a spus arbitrul.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”