Terenul problemă   Emil Săndoi , după victoria surpriză cu U Craiova: „N-am putut să fac antrenamente de când am venit”
Emil Săndoi/Foto:sportpictures.eu

Terenul problemă Emil Săndoi, după victoria surpriză cu U Craiova: „N-am putut să fac antrenamente de când am venit”

  • Emil Săndoi (59 de ani) a tras primele concluzii, după debutul cu dreptul pe banca celor de la Poli Iași, 2-0 cu Universitatea Craiova.

La finalul partidei din Copou, noul antrenor al celor de la Poli Iași a transmis că înaintea meciului cu Craiova a fost nemulțumit, deoarece vremea a fost foarte urâtă, iar moldovenii nu s-au putut antrena.

POLI IAȘI - CRAIOVA. Emil Săndoi: „Am fost nemulțumit înainte de acest joc”

De altfel, ploaia și terenul greu au fost principalul inamic al celor două echipe pe parcursul reprizei secunde, lucru remarcat și de Emil Săndoi.

„În prima repriză terenul a fost OK și s-a putut juca normal. Din păcate, din a doua repriză au început să apară problemele.

Vă spuneam că și eu am fost nemulțumit înainte de acest joc, pentru că de când am venit în 4 zile nu am putut să fac antrenamentele, vremea a fost foarte urâtă, a plouat.

Poate și de asta în a doua repriză a trebuit făcut un efort imens din partea jucătorilor noștri pentru a încerca să păstreze rezultatul și să obținem ceva pozitiv din acest meci”, a declarat Emil Săndoi la Prima Sport.

Emil Săndoi: „Am avut câteva ocazii monumentale”

Tehnicianul moldovenilor a vorbit despre ocaziile uriașe ratate de elevii săi în prima repriză, în special cele ale lui Kamberi.

Cred că a fost o primă repriză în care am avut câteva ocazii monumentale. Kamberi cred că a mai avut alte două ocazii, la fel și Ștefanovic. Puteam să facem diferența în fazele acelea.

Din păcate pentru noi am inceput destul de dificil repriza a doua. Am avut și niste probleme. Todoroski a acuzat ceva probleme medicale la pauza meciului, dar a zis că poate să continue. Poate și din cauza terenul am reușit sa ieșim foarte rar din preajma careului nostru”, a adăugat Săndoi.

Trei puncte foarte importante, pot să spun că a fost un meci de luptă. Un meci cu două reprize diametral opuse, prima repriză am avut mai multe ocazii mai clare, dar repriza a doua a fost total a lor. Pot să spun că am fost norocoși în repriza a doua, dar ăsta este fotbalul. Trebuie să fim realiști, să nu ne ascundem și să nu-l mâniem pe Dumnezeu Mihai Bordeianu
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5