A făcut lumină  Louis Munteanu a dezvăluit  motivul  pentru care nu a ajuns la FCSB
Louis Munteanu Foto: Captură Facebook @CFR Cluj

A făcut lumină Louis Munteanu a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns la FCSB

  • Dorit în această vară de Rapid și FCSB, Louis Munteanu (22 de ani) a ajuns în cele din urmă la CFR Cluj.
  • Fostul atacant al Fiorentinei a făcut lumină în cazul transferului său la echipa din Gruia și a dezvăluit de ce nu a ajuns la FCSB.

Atacantul în vârstă de 22 de ani a debutat pentru ardeleni în derby-ul cu U, pierdut de CFR Cluj, scor 2-3, pe teren propriu.

Revelație Doi fotbaliști trecuți prin Liga 1  fac spectacol  în Conference League: Victorie uriașă cu AEK + Portarul a înscris din propriul careu
Citește și
RevelațieDoi fotbaliști trecuți prin Liga 1 fac spectacol în Conference League: Victorie uriașă cu AEK + Portarul a înscris din propriul careu
Citește mai mult
Revelație Doi fotbaliști trecuți prin Liga 1 fac spectacol în Conference League: Victorie uriașă cu AEK + Portarul a înscris din propriul careu

Louis Munteanu, dezvăluiri despre transferul la CFR Cluj

Munteanu a spus cum l-a convins Neluțu Varga să semneze cu CFR Cluj. De altfel, atacantul este convins că poate da același randament la CFR cum se întâmpla pe vremea când evolua pentru Farul.

„Cu siguranță o să am evoluții bune, așa cum am avut și în aceste sezoane. (n.r. De ce ai ajuns la CFR Cluj?) Pentru că CFR Cluj m-a dorit cel mai mult.

Când am auzit ce ofertă au făcut și cum s-au comportat cu mine toți de aici înainte să vin și cum au vorbit, am spus că aici este locul meu și voi da 100% pentru această echipă.

Când am văzut oferta lor, vă dați seama că am spus din prima «Da». Nu a depins doar de mine. Ei au plătit cel mai mult și așa cum am mai spus mă simt foarte bine aici și cu siguranță o să am evoluții foarte bune aici.

Și el (n.r. Nelu Varga) a fost un factor principal, pot spune. Am simțit cu adevărat că mă dorește aici. Am vorbit cu el, mi-a spus ce planuri are cu mine. Chiar mi-a făcut plăcere”, a declarat Louis Munteanu pentru fanatik.ro.

Louis Munteanu: „Gigi Becali mi-a dat telefoane, dar nu i-am răspuns”

Atacantul a subliniat că a fost dorit mai mult de CFR Cluj. Totodată, Louis Munteanu a dezvăluit că a fost sunat de Gigi Becali în mai multe rânduri, dar a ales să nu îi răspundă patronului roș-albaștrilor.

„FCSB, în primul rând, nici nu a plătit bani pentru transfer, nu ca cei de la CFR Cluj. Oferta CFR-ului a fost mult mai mare.

Gigi Becali mi-a dat telefoane în urmă cu ceva timp, dar nu i-am răspuns. Sunt jucător profesionist, atât”, a adăugat Munteanu pentru sursa citată.

2.300.000 de euro
a plătit CFR Cluj pentru a-l aduce pe Louis Munteanu de la Fiorentina. Președintele Cristi Balaj a afirmat că este „cel mai scump transfer din istoria CFR-ului”
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”