Rapid duce „lipsă de încredere”   Mattias Kait  laudă U Cluj și îndeamnă la schimbare: „E inacceptabil!”
Mattias Kait

Rapid duce „lipsă de încredere” Mattias Kait laudă U Cluj și îndeamnă la schimbare: „E inacceptabil!”

  • Mattias Kait, 26 de ani, vorbește despre o lipsă de încredere a jucătorilor în ei înșiși, după eșecul, 0-2, înregistrat de Rapid în fața liderului Ligii 1, U Cluj.
Rapid - U Cluj 0-2  „Șepcile roșii”  au stricat sărbătoarea lui Șumudică
Citește și
Rapid - U Cluj 0-2„Șepcile roșii” au stricat sărbătoarea lui Șumudică
Citește mai mult
Rapid - U Cluj 0-2 „Șepcile roșii” au stricat sărbătoarea lui Șumudică

Matthias Kait: „N-am avut nici măcar un șut pe poartă... e inacceptabil!”

Mijlocașul eston al giuleștenilor nu crede că e vorba despre un blocaj mental, ci mai degrabă o lipsă de încredere.

„Nu am fost suficient de buni, nu cred că am avut nici măcar un șut pe poartă, deși am jucat acasă, ceea ce e inacceptabil! Ne-au prins pe contraatac, e inacceptabil!

E un șoc, nu știu ce se întâmplă, trebuie să fim puternici când jucăm pe teren propriu. Momentan, ne chinuim mult, deși aici ar trebui să câștigăm meciuri. E un șoc pentru jucători, nu e suficient. Nu aș spune că e un blocaj, pare mai degrabă o lipsă de încredere. Trebuie să schimbăm ceva.

Ultima victorie în Giulești a fost, cred, la finalul sezonului trecut, a trecut prea mult timp de atunci.

Nu ne-am subestimat adversarii, știam ce pot, știam ce avem de făcut, dar, cum am mai spus, nu am avut nici măcar un șut pe poartă, iar asta nu e OK.

În acest moment, cred că în primele 50 de minute am jucat bine, apoi ei au marcat, iar noi ne-am retras un pic. În a doua repriză am făcut un penalty stupid și ei au marcat. Adversarii au jucat inteligent, agresiv, și-au așteptat ocaziile și au marcat două goluri.

Mattias Kait: „Șumudică? Un antrenor bun, foarte pasionat”

Șumudică? Am lucrat cu el 3 săptămâni sau cam așa ceva, pentru că am fost plecat și la națională. E un antrenor bun, foarte pasionat, vrea să dea totul pentru club, pentru jucători, îmi place, se vede că are o inimă bună.

După meci, antrenorul nu a fost fericit, nici noi, jucătorii nu am fost. Înțelegem de ce e nervos. Noi trebuie să ne uităm în oglindă pentru că întreaga echipă nu a fost suficient de bună”, a spus Kait.

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”