Cicâldău la Craiova? Impresarul fotbalistului anunță în ce condiții ar putea  reveni  în Bănie: „Rotaru să mai pună ceva, el să lase din pretenții”
Alexandru Cicâldău. Foto: Sport Pictures

Cicâldău la Craiova?Impresarul fotbalistului anunță în ce condiții ar putea reveni în Bănie: „Rotaru să mai pună ceva, el să lase din pretenții”

  • Presa din Turcia anunță că Universitatea Craiova îl va împrumuta pe Alexandru Cicâldău (27 de ani) de la Galatasaray.
  • Giovanni Becali (72 de ani), impresarul fotbalistului, spune că nu a vorbit cu Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie, însă consideră că mutarea ar fi benefică pentru ambele părți.

Westerlo și Galata au fost aproape de a ajunge la un acord pentru Cicâldău, însă belgienii s-au răzgândit și transferul a picat.

„A zis că nu mai e apt psihic!”  Cristi Balaj, despre motivul plecării lui  Karlo Muhar  de la CFR Cluj
Citește și
„A zis că nu mai e apt psihic!” Cristi Balaj, despre motivul plecării lui Karlo Muhar de la CFR Cluj
Citește mai mult
„A zis că nu mai e apt psihic!”  Cristi Balaj, despre motivul plecării lui Karlo Muhar de la CFR Cluj

Universitatea Craiova, o variantă pentru Alexandru Cicâldău

Giovanni Becali, impresarul fotbalistului, a explicat în ce condiții s-ar putea realiza transferul lui Cicâldău la echipa lui Mihai Rotaru.

„Sunt șanse ca Cicâldău să se întoarcă la Craiova, dacă mai pune și Rotaru ceva, dacă mai lasă și Cicâldău din pretenții”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Agentul fotbalistului a revenit asupra declarației și a oferit clarificări.

„Nu am zis că oamenii au discutat de așa ceva. Am spus că ar fi o situație bună pentru cele două părți. Craiova este un club cu un proprietar serios.

Clubul se ridică la nivelul salariului, mai lasă și jucătorul de la el, mai dă și Galatasaray, dar nu am zis că îl vrea Craiova pe Cicâldău. De un an de zile nu am mai vorbit cu domnul Rotaru despre situația lui Cicâldău.

Cicâldău, deocamdată, așteaptă la Galata, se antrenează, are contract foarte mare pentru Galata. Probabil până pe 14 septembrie, până când sunt deschise transferurile în Turcia, în ultimele zile vor veni echipe din prima ligă turcă, care n-ar putea să ofere foarte mult, dar cu ajutorul lor, Cicâldău ar avea șanse să joace în continuare fotbal, are 27 de ani.

Dacă ar rămâne la Galatasaray, clubul trebuie să plătească integral salariul și e foarte mare. Să plătești un jucător, să se antreneze cu antrenor, secund, preparator, e costisitor. E mai ușor să îl împrumuți la o echipă care plătește și ea puțin”, a explicat Becali la Digi Sport.

6.500.000 €
este suma pe care Galatasaray a plătit-o în 2021 pentru a-l transfera pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova.

Turcii anunță că Cicâldău va reveni la Universitatea Craiova

Jurnaliștii turci au anunțat că fotbalistul va fi împrumutat în Bănie până la finalul sezonului.

„S-a ajuns la o înţelegere. Alexandru Cicâldău a decis să se întoarcă în ţara sa natală şi a ajuns la o înţelegere cu fosta sa echipă, Universitatea Craiova. Cluburile au convenit asupra unui împrumut”, au scris jurnaliștii de la Sabah.

Cicâldău a înscris 5 goluri și a oferit 4 pase decisive în primul sezon petrecut la echipa din Istanbul, însă apoi a fost împrumutat la Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite) și la Konyaspor (Turcia).

Mijlocașul mai are contract cu Galatasaray până la finalul lunii iunie 2026.

3 trofee
a cucerit Alexandru Cicâldău în carieră: titlul cu Viitorul, Cupa și Supercupa României cu Universitatea Craiova.
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5