FOTO Cine este colaboratorul francez al Simonei Halep - A lucrat cu vedete ale tenisului, printre ele Novak Djokovic

FOTO Cine este colaboratorul francez al Simonei Halep - A lucrat cu vedete ale tenisului, printre ele Novak Djokovic

Simona Halep este fără antrenor în aceste momente după ce a renunțat la parteneriatul cu Adrian Marcu și Daniel Dobre. Fosta lideră a ierarhiei WTA va colabora la Dubai și Doha cu un sparring partner de la academia lui Patrick Mouratoglou.

Simona HalepFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

În vârstă de 25 de ani, Arnaud Restifo este un fost jucător de tenis fără rezultate demne de menționat. A fost cel mai sus în ierarhia ATP pe locul 1517 (septembrie 2017).

Este însă un personaj în care Mouratoglou are încredere, iar de-a lungul timpului a lucrat din postură de "sparring partner" cu mai multe vedete din circuitul mondial.

Recent, Arnaud a făcut parte din partea Academiei Patrick Mouratoglou din echipa lui Alize Cornet, sportivă care a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open în optimi.

Printre cei cu care Arnaud a colaborat de-a lungul timpului pentru diverse competiții se numără Novak Djokovic (Roland Garros 2019).

Este, conform Prosport, licențiat în știinte sociale și management sportiv.

A renunțat la cariera de jucător profesionist după ce a obținut burse de studii la universități din Oklahoma, Cincinnati și San Diego.

Pe lista celor care s-au antrenat alături de francez (în afara lui Djokovic) se mai găsesc Stefanos Tsitsipas, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Juan Martin Del Potro, Grigor Dimitrov și Milos Raonic.

"Dubai Duty Free Tenis" va avea loc în perioada 14-19 februarie, competiția făcând parte din categoria "WTA 500". "Qatar Open" urmează în calendar, întrecerea "WTA 1000" urmând să se dispute între 20 și 26 februarie 2022.

S-ar putea să te intereseze și:

Modificări în clasamentul WTA - Simona Halep, în urcare

Echipa Simonei Halep pentru Dubai și Doha

Arnaud Restifo, alături de nume importante din circuitul mondial

*Postare a francezului după meciul dintre Simona Halep și Alize Cornet de la Australian Open 2022. Arnaud a făcut parte din echipa lui Alize.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă.  FCSB, menționată  de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Liga Campionilor
18.09
Champions League 13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Citește mai mult
Champions League  13 goluri în a doua seară de Ligă. FCSB, menționată de statisticieni + Mesaj special: „Eu sunt alesul, tu cine ești?”
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva  banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Liga 1
18.09
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1 Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici: Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Citește mai mult
Ciolacu vs Boc, duel în Liga 1  Echipele din orașele celor doi politicieni, din perspectiva banilor publici : Gloria Buzău, buget-record, peste U Cluj
Ținte noi    Dinamo  încearcă două transferuri de calibru!
Liga 1
18.09
Ținte noi Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Citește mai mult
Ținte noi  Dinamo încearcă două transferuri de calibru!
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în  Ghencea ”
Liga 1
18.09
Tătărușanu în tricoul lui FCSB Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea
Citește mai mult
Tătărușanu în tricoul lui FCSB  Va fi prezent la meciul cu Petrolul: „Prima oară în Ghencea ”