Lionel Messi, despre telenovela Neymar: "Aş fi fost încântat dacă revenea la FC Barcelona"

Lionel Messi, despre telenovela Neymar: "Aş fi fost încântat dacă revenea la FC Barcelona"

Atacantul argentinian Lionel Messi a declarat, miercuri, într-un interviu pentru cotidianul Sport, că ar fi fost încântat dacă brazilianul Neymar ar fi revenit în această vară la FC Barcelona.

Lionel MessiFoto: fcbarcelona.com

"Aş fi fost încântat să revină. Sincer, nu ştiu dacă Barcelona a făcut tot posibilul pentru revenirea sa, dar sunt sigur că negocierile cu PSG nu au fost uşoare.

Noi avem o echipă spectaculoasă, care poate câştiga totul, chiar şi fără Neymar. La nivel sportiv, el este unul dintre cei mai buni din lume. Şi cu el în echipă, la nivel de imagine şi sponsori, clubul ar fi ajuns şi mai sus", a spus Messi.

De altfel, Messi a mai spus că jucătorii din vestiarul catalanilor nu au cerut "niciodată" readucerea lui Neymar. "Noi pur şi simplu ne-am spus părerea", a adăugat el.

La 1 septembrie, Neymar a decis să rămână la Paris Saint-Germain, punând capăt astfel unei "telenovele" de două luni.

Negocierile cu FC Barcelona pentru o revenire a jucătorului nu s-au materializat, astfel că Neymar şi-a anunţat apropiaţii să pună capăt discuţiilor.

El era pregătit să dea chiar şi 20 de milioane de euro pentru a pleca, însă în cele din urmă i-a informat pe oficialii de la PSG că a decis să rămână.

În urmă cu doi ani, Neymar a plecat de la FC Barcelona la PSG, atunci suma plătită fiind de 222 de milioane de euro, transmite News.ro.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
19.09
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
19.09
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19.09
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
19.09
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5