Lucian Bute dupa incidentul cu Elena Udrea: Nu am venit pentru campanie politica

Lucian Bute dupa incidentul cu Elena Udrea: Nu am venit pentru campanie politica

​La finalul disputei cu Jean Paul Mendy, Lucian Bute a multumit Elenei Udrea (ministrul Dezvoltarii si Turismului) pentru sprijinul acordat in organizarea galei de box in Romania. Publicul a raspuns cu huiduieli, spre surprinderea campionului. "Nu am venit in Romania pentru campanie politica, am venit pentru romani", s-a multumit sa comenteze pe marginea subiectului cel supranumit "Mister KO".

Bute vs MendyFoto: HotNews.ro

"Nu am venit in Romania pentru campanie politica, am venit pentru romani. Acesta a fost obiectivul meu, sa boxez in fata voastra. Ar trebui ca romanii sa fie mandri ca am reusit sa organizam acest meci in Romania", a precizat Lucian Bute la conferinta de presa.

Daca numele Elenei Udrea nu a mai fost pomenit, campionul a tinut sa-i multumesca inca o data lui Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, pentru implicarea in buna desfasurare a evenimentului.

"Vreau sa-i multumesc (nr. lui Rudel Obreja) pentru modul in care a muncit in ultimele doua luni, a depus un efort extraordinar. Sa stiti ca nu este usor sa organizezi gala de box la acest nivel", a conchis Bute.

Lucian Bute si-a aparat pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, "Mister KO" trimitandu-l la podea pe Jean Paul Mendy in repriza a patra. Demn de mentionat este faptul ca aceasta a fost prima infrangere din cariera a francezului.

* articol publicat inițial pe Hotnews.ro

Ngezana stă o lună   Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la  derby-ul  cu Dinamo
Liga 1
01:25
Ngezana stă o lună Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Citește mai mult
Ngezana stă o lună  Fundașul lui FCSB ar putea reveni abia la derby-ul cu Dinamo
Mesaj viral pentru Ter Stegen   Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Campionate
09:51
Mesaj viral pentru Ter Stegen Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Citește mai mult
Mesaj viral pentru Ter Stegen  Thibaut Courtois , portarul lui Real Madrid, încurajări pentru rivalul de la Barcelona: „M-a durut să te văd așa”
Olsen a vrut să se retragă  Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre  cel mai dificil moment  al carierei: „Nu mai avea sens”
Liga 1
09:33
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Citește mai mult
Olsen a vrut să se retragă Fotbalistul lui Dinamo a vorbit despre cel mai dificil moment al carierei: „Nu mai avea sens”
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”.  Ce i-a spus  „centralului”
Campionate
22.09
Bellingham a insultat arbitrul Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”
Citește mai mult
Bellingham a insultat arbitrul  Starul lui Real Madrid a explodat după ce i s-a dat „galben”. Ce i-a spus „centralului”