Bulversat   Petrescu  nu mai înțelege nimic din situația lui Louis Munteanu: „Toată lumea spune că vine, dar nu e la noi”
Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures

Bulversat Petrescu nu mai înțelege nimic din situația lui Louis Munteanu: „Toată lumea spune că vine, dar nu e la noi”

  • Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (56 de ani), nu mai înțelege nimic din situația lui Louis Munteanu (21 de ani), atacant pe care toată lumea îl anunța ca și transferat în Gruia.
  • Până în acest moment, nu există nicio înțelegere între Fiorentina și CFR Cluj. În schimb, Gigi Becali a anunțat că a făcut o nouă ofertă pentru jucător.

Louis Munteanu este dorit cu ardoare de cele mai importante echipe ale Superligii: CFR Cluj, FCSB, Rapid și Universitatea Craiova.

De asemenea, și Gică Hagi l-ar dori înapoi la Farul, dar este conștient că nu are puterea financiară de a-l transfera de la Fiorentina.

Cu toate acestea, Munteanu a fost titularizat, sâmbătă, în echipa Fiorentinei pentru meciul amical cu formația engleză Preston.

Dan Petrescu, despre Louis Munteanu: „Toată lumea spune că vine, dar nu e aici”

Nici antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, nu mai înțelege dacă fotbalistul va ajunge la echipa sa sau nu, așa cum se preconiza intens în ultimele zile.

De asemenea, „Bursucul” și-ar dori ca transferului lui Răzvan Sava la Udinese să se realizeze din vara viitoare, nu din această perioadă de mercato.

Toată lumea spune că Louis Munteanu vine la CFR Cluj, dar el nu e. Noi avem nevoie de orice jucător valoros. L-am adus pe Postolachi, ne-am întărit. Va fi în lot, ori pe bancă, ori titular. Dar concurența e mereu binevenită.

Vom vedea dacă mai aducem jucători. Să vedem ce se întâmplă cu jucătorii noștri. Să vedem cine pleacă și dacă pleacă cineva, trebuie să aducem. Să vedem ce vom face în Europa.”, a declarat Dan Petrescu, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a vorbit și despre situația portarului Răzvan Sava, care ar putea pleca în această vară de la Cluj: „Nici ce se întâmplă cu Sava nu am înțeles. Nu e bine pentru băiat, că trebuie să rămână concentrat. Variantă ideală ar fi să mai joace aici un an și după să fie luat de Udinese. Am avea și noi timp să găsim un înlocuitor”

Meci nebun în Ghencea!  FCSB - Petrolul 1-1.   VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Liga 1
21.09
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1. VIDEO CU GOLUL: Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Citește mai mult
Meci nebun în Ghencea! FCSB - Petrolul 1-1.  VIDEO CU GOLUL : Tudorie a egalat campioana la ultimul atac
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem  Dinamo  de acolo!”
Liga 1
21.09
Alarmă la FCSBCampioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Citește mai mult
Alarmă la FCSB Campioana simte că îi scapă play-off-ul printre degete: „Nu e glumă. Trebuie să scoatem Dinamo de acolo!”
Mourinho, învins în clasicul Turciei   Galatasaray  a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Campionate
21.09
Mourinho, învins în clasicul Turciei Galatasaray a câștigat clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Citește mai mult
Mourinho, învins în clasicul Turciei  Galatasaray a câștigat  clar pe terenul rivalei Fenerbahce » Viorel Moldovan, invitat special
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la  națională  a marcat  în Polonia
Stranieri
21.09
Ghiță, GOL SUPERB Fundașul chemat de Lucescu la națională a marcat în Polonia
Citește mai mult
Ghiță, GOL SUPERB  Fundașul chemat de Lucescu la națională  a marcat în Polonia