Kopic, mulțumit cu un punct  Antrenorul lui Dinamo, după remiza cu Oțelul: „Este rezultatul corect” +  A cerut din nou întăriri
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Kopic, mulțumit cu un punct Antrenorul lui Dinamo, după remiza cu Oțelul: „Este rezultatul corect” + A cerut din nou întăriri

  • OȚELUL - DINAMO 1-1. Antrenorul Zeljko Kopic (47 de ani) a afirmat că este mulțumit de remiza obținută de echipa sa la Galați, având în vedere modul în care a decurs jocul.
  • Tehnicianul croat a vorbit despre problemele de lot cu care se confruntă Dinamo și a cerut din nou transferuri.

Dinamo a obținut a plecat cu un punct dintr-o deplasare dificilă, la Galați, și se află pe locul al treilea la finalul partidei din etapa a zecea a Ligii 1.

Meci decis de arbitri  Faze în ambele careuri, judecate de fiecare dată  în favoarea „câinilor”
Citește și
Meci decis de arbitri Faze în ambele careuri, judecate de fiecare dată în favoarea „câinilor”
Citește mai mult
Meci decis de arbitri Faze în ambele careuri, judecate de fiecare dată în favoarea „câinilor”

OȚELUL - DINAMO 1-1. Zeljko Kopic: „Trebuie să fiu mulțumit de rezultat”

„A fost un meci bun, interesant, cu multă intensitate, energie. Trebuie să fiu mulțumit, Oțelul a dominat în prima repriză. Am făcut un presing bun și am marcat din penalty, dar nu am avut multă posesie, am pierdut de multe ori mingea sub presiunea adversarilor.

În a doua repriză am schimbat, am avut mai multe ocazii, am dat șanse unor jucători mai tineri și trebuie să fiu mulțumit.

Această ultima ocazie, a lui Caragea, ar fi adus totul de partea noastră, dar, ca să fiu sincer, cred că această remiză este rezultatul corect”, a spus Kopic la Prima Sport.

Întrebat despre cele două faze judecate de VAR în favoarea lui Dinamo, antrenorul a spus: „Nu vorbesc niciodată despre deciziile arbitrilor, mă știți, este treaba lor și trebuie să respect deciziile lor”.

Am pus presiune, am văzut că a preluat greșit, că va pierde mingea. Toți portarii se tem când vin spre ei. I-am spus arbitrului că nu am plonjat, că m-a atins. A fost decizia lui, dar cred că a fost un penalty clar. Astrit Selmani, atacant Dinamo

Zeljko Kopic: „Așteptăm ca toți jucătorii să fie disponibili”

Antrenorul a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă Dinamo.

„Unii jucători au probleme cu accidentările, alții au jucat pentru echipele naționale, a fost prea mult pentru ei.

Terenul nu este perfect, iar aceste microtraume sunt mai numeroase. Șansele să se accidenteze la nivel muscular sunt destul de mari. Și Cisse (n.r. Jonathan, jucătorul Oțelului) a avut problema asta.

Trebuie să supraviețuim acestor momente dificile, să trecem prin asta și să așteptăm momentul când toți jucătorii vor fi disponibili”, a mai spus Kopic.

Zeljko Kopic cere iar transferuri la Dinamo

Kopic a spus din nou că Dinamo trebuie să mai facă transferuri. A refuzat să comenteze zvonurile legate de Alexi Pitu și Alexandru Dobre.

„Da, aștept jucători noi. Nu vreau să dau nume, îl avem pe președintele Nicolescu, departamentul de scouting, știu ce profil de jucători își doresc. Trebuie să fie de nivelul lui Dinamo și vreau să aduc jucători care merită să îmbrace acest tricou”, a afirmat tehnicianul.

Îmi place să joc fotbal frumos, să creez ocazii, dar fără luptă și atitudine este imposibil să faci lucruri bune pe termen lung în fotbal. Zeljko Kopic, antrenor Dinamo
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui  Răzvan Lucescu  și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Europa League
13:08
Ședință la PAOK înainte de FCSBCe le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Citește mai mult
Ședință la PAOK înainte de FCSB Ce le-a spus patronul clubului lui Răzvan Lucescu și jucătorilor: „Niciodată n-a fost așa”
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la  Dinamo - Botoșani
Liga 1
14:52
Noapte lungă pe „Arc” Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Noapte lungă pe „Arc”  Cum au rămas tribunele după incidentele de la Dinamo - Botoșani
Cum se simte Emeric Ienei   Sandu Boc  a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Liga 1
12:31
Cum se simte Emeric Ienei Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Citește mai mult
Cum se simte Emeric Ienei  Sandu Boc a vorbit despre legendarul antrenor: „I-au pus un stimulator cardiac”
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la  Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
Tenis
13:39
Halep revine mai repede Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong: „Mulțumesc pentru wild card”
Citește mai mult
Halep revine mai repede  Simona va juca săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong : „Mulțumesc pentru wild card”
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere  suspendarea  liderului ATP pentru 1-2 ani
Tenis
14:14
WADA, apel la TAS în cazul Sinner Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Citește mai mult
WADA, apel la TAS în cazul Sinner  Agenția Mondială Antidoping cere suspendarea liderului ATP pentru 1-2 ani
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat  pe lângă capul  „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Liga 1
00:10
Porți închise la Derby de România? Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Citește mai mult
Porți închise la Derby de România?  Gest inconștient: un scaun a zburat pe lângă capul „tușierului” la Dinamo - Botoșani
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis  Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Liga 1
27.09
Golubovic, ce gafă VIDEO. Faza care a decis Dinamo - Botoșani: eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Citește mai mult
Golubovic, ce gafă   VIDEO . Faza care a decis Dinamo - Botoșani : eroarea portarului + golul fără emoții marcat de Florescu
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru  a se răzbuna : „Sunt ferm convins”
Liga 1
09:05
Opruț, „așteptat” de Vădana Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna: „Sunt ferm convins”
Citește mai mult
Opruț, „așteptat” de Vădana  Fundașul lui Dinamo susține că arbitrul l-a eliminat pentru a se răzbuna : „Sunt ferm convins”