„Îmi e ca un tată” Aaron Boupendza, laude pentru Șumudică: „O să  dau totul  pentru el”
Aaron Boupendza

„Îmi e ca un tată”Aaron Boupendza, laude pentru Șumudică: „O să dau totul pentru el”

  • Aaron Boupendza a declarat că Marius Șumudică îi este „ca un tată” și promite că va da tot ce are mai bun pentru antrenorul Rapidului
  • Atacantul din Gabon îi compară pe fanii Rapidului cu cei de la Olympique Marseille
  • Rapid-U Cluj este liveTEXT pe GOLAZO.ro și în direct la PrimaSport și DigiSport, luni, 16 septembrie, de la ora 21:00

Aaron Boupendza și Clinton N'Jie se antrenează deja cu Rapid, iar președintele Viorel Moldovan a anunțat că se fac toate procedurile birocratice pentru ca fotbaliștii aduși la cererea lui Șumudică să poată debuta în Giulești.

Clipe de durere uriașă Angel Di Maria povestește  cele mai dificile momente  ale vieții sale, la nașterea primei fiice
Citește și
Clipe de durere uriașăAngel Di Maria povestește cele mai dificile momente ale vieții sale, la nașterea primei fiice
Citește mai mult
Clipe de durere uriașă Angel Di Maria povestește cele mai dificile momente ale vieții sale, la nașterea primei fiice

Boupendza: „Am urmărit naționala României la Euro 2024”

Aaron Boupendza a dezvăluit că a fost convins de proiectul Rapidului după ce a stat de vorbă cu antrenorul Marius Șumudică, dar și cu șefii din Giulești.

Atacantul născut în Gabon a declarat că a urmărit meciurile naționalei României la Europeanul din Germania.

„Am ales Rapidul deoarece cred că este un proiect care mi se potrivește. Am vorbit cu antrenorul, cu directorul sportiv și cu cei din managementul clubului.

Am auzit de România înainte, m-am uitat la Campionatul European și cred că este o țară frumoasă. De aceea, când Rapid mi-a făcut oferta, am vrut să vin și acum sunt aici”, a declarat Aaron Boupendza pentru FC Rapid TV.

Ronaldo Nazario, Benzema și Neymar sunt fotbaliștii preferați ai lui Aaron Boupendza

Boupendza, cuvinte mari pentru Șumudică

Fotbalistul din Gabon are numai cuvinte de laudă pentru Marius Șumudică. Antrenorul declara înaintea transferului că „în România nu a călcat atacant ca Boupendza”.

„Marius Șumudică îmi este ca un tată. Am vorbit cu el și mi-a oferit toată încrederea, iar asta este foarte important pentru un fotbalist.

Când m-a sunat și mi-a spus despre proiectul de la Rapid și despre acest club am fost foarte entuziasmat și nu am mai stat pe gânduri.

Șumudică este un om bun, un profesionist și cred că dă totul pentru a fi cel mai bun. La orice echipă la care merge, se văd progresul și câștigul. Vreau să dau tot ce am mai bun pentru el”, a spus fotbalistul.

  • Superstiția lui Aaron Boupendza: „Înaintea meciurilor ascult muzică”

Boupendza, atacant cu năbădăi

  • 2023: i-a fost furat telefonul în timpul unei convocări la naționala Gabonului. Atacantul a fost șantajat după 2 luni cu imaginile găsite pe telefonul mobil, care includeau o filmare intimă alături de o femeie.
  • Noiembrie 2023: a ratat o convocare la naționala Gabonului, deși Federația îi trimisese biletele de avion și actele necesare. El a fost amenințat cu excluderea definitivă de la echipa națională.
  • Boupendza a fost exclus din lotul celor de la Cincinnati înaintea unui meci cu Atlanta United, din cauză că a revenit târziu de la o acțiune a echipei naționale.
  • Mai 2024, Aaron Boupendza s-a ales cu maxilarul rupt după ce s-a bătut cu un pugilist într-un bar, la ora 2 dimineața.
  • August 2024, FC Cincinnati i-a reziliat contractul fotbalistului dorit acum de Rapid.
Dacă ai avea din nou 18 ani, ai schimba ceva? Nu, nu cred. Regreți ceva? Nu am niciun regret. Aaron Boupendza, interviu FC Rapid TV

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5