Șut, spre Arabia  FCSB are ofertă pentru mijlocaș:  „Se plânge pe la toți”
Adrian Șut (sursă foto: Sportpictures)

Șut, spre Arabia FCSB are ofertă pentru mijlocaș: „Se plânge pe la toți”

  • Patronul campioanei FCSB a anunțat că Adrian Șut (25 de ani) ar putea pleca în Arabia Saudită
  • Suma cerută pentru transferul mijlocașului este de 2,5 milioane euro
  • FCSB a încasat în această vară 5 milioane euro pentru transferul lui Florinel Coman în Qatar, la Al-Gharafa

Adrian Șut a venit la FCSB în 2019 de la Academica Clinceni din postura de jucător liber de contract. Fotbalistul care a fost în lotul echipei naționale la Euro 2024 este evaluat de Transfermarkt la 2,7 milioane euro.

FCSB aplică „Metoda Șucu”  Patronul campioanei încearcă  transferul lui Cicâldău  + Craiova îl vrea și ea pe mijlocaș
Citește și
FCSB aplică „Metoda Șucu” Patronul campioanei încearcă transferul lui Cicâldău + Craiova îl vrea și ea pe mijlocaș
Citește mai mult
FCSB aplică „Metoda Șucu”  Patronul campioanei încearcă transferul lui Cicâldău + Craiova îl vrea și ea pe mijlocaș

Adrian Șut, spre Golf. Becali: „Ce să fac? Să-l fac să plângă?”

Patronul echipei campioane a dezvăluit că Adrian Șut are o ofertă de ultimă oră.

„Am ofertă pentru Adrian Șut din Arabia Saudită de 2 milioane euro. Eu am cerut 2,5 milioane. M-a disperat Șut, se plânge pe la toți, pe la MM, pe la Pintilii, pe la televizor, că ia 1,8 milioane euro salariu în doi ani.

Am zis «Bine, mă!». Păi, ce să fac, să plângă? L-am lăsat. Slăbește echipa, dar am zis că l-am luat pe Bîrligea, o întăresc.

Eu oricum vreau să schimbăm tactica, să jucăm altceva. Avem 4 închizători, Lixandru, Șut, Baba Alhassan și Edjouma, dar eu vreau să joc 4-1-4-1, iar Tănase și Olaru să fie interi, ca să năucim adversarul.

Eu vreau să văd jucătorii valoroși pe teren, unde să intre toți în 4-2-3-1?”, a declarat Gigi Becali în emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Dacă pleacă Șut, Chiricheș va fi reactivat

Gigi Becali a anunțat că l-a scos pe Vlad Chiricheș din lista de jucători eligibili pentru campionat și îl va folosi doar în lotul pentru Europa League.

Totuși, finanțatorul campioanei României a dezvăluit că fundașul intrat în dizgrație la FCSB are șanse să revină și la partidele din Liga 1 în cazul în care Adrian Șut pleacă în Arabia Saudită și postul acestuia devine problematic.

„Avem Lixandru, Baba și Edjouma, dar dacă nu găsim mijlocaș (n.r. - după plecarea lui Adrian Șut), îl punem pe Chiricheș din nou pe lista de campionat, să joace la închidere”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

11 goluri
a marcat Adrian Șut în cele 144 de meciuri pentru FCSB

Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența  grupei ideale  dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
Campionatul Mondial
17:39
Grupa care ne duce la Mondial Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM
Citește mai mult
Grupa care ne duce la Mondial  Cum ar arăta componența grupei ideale dacă astăzi ar avea loc tragerea la sorți pentru preliminariile CM 
„Săgețile” lui Dioszegi   Despre  Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Liga 1
18:57
„Săgețile” lui Dioszegi Despre Ștefănescu: „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Citește mai mult
„Săgețile” lui Dioszegi  Despre Ștefănescu : „Am crezut că are onoare” + Patronul FCSB, arătat și el cu degetul: „UEFA va verifica cluburile”
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu  Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
Cupa Romaniei
19:00
Cupa României A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj, Unirea Ungheni și Agricola Borcea
Citește mai mult
Cupa României  A fost programată tragerea la sorți: greii fotbalului românesc, față în față cu Sănătatea Cluj , Unirea Ungheni și Agricola Borcea 
U21 în Superliga  Cine le dă încredere  jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Liga 1
18:26
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri: FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5
Citește mai mult
U21 în Superliga Cine le dă încredere jucătorilor tineri : FCSB, CFR și Rapid nu prind TOP 5